De Ground Yourself Podcast, in deze elfde aflevering van de podcast ‘Coaching draagt bij aan bewustwording’ deel ik weer over mijn reis in de wereld van coaching en waarom ik ervoor kies om mezelf life- en natuurcoach te noemen.

 

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 11: Coaching draagt bij aan bewustwording

Podcast: 11) Coaching draagt bij aan bewustwording

‘Coaching draagt bij aan bewustwording’ – De naam van de elfde episode van de Ground Yourself Podcast. Coaching is tegenwoordig booming. En dat snap ik helemaal. Coaching draagt namelijk bij aan mentale bewustwording. In deze aflevering deel ik over mijn reis in de wereld van coaching en waarom ik ervoor kies om mezelf life- en natuurcoach te noemen.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn onder andere te beluisteren via het open Spotify-kanaal. Ook zijn ze te vinden op alle andere podcast-kanalen.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.