De Ground Yourself Podcast, in deze dertiende aflevering van de podcast ‘Yoga is zoveel meer dan stretchen van je lichaam’ deel ik over wat yoga nog meer inhoudt dan alleen de lichaamsoefeningen.

 

Eenheid van hoofd, lichaam en ziel

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 13: Yoga is zoveel meer dan het strechten van je lichaam

Podcast: 12) Verbinden met je hart

‘Yoga is zover meer dan het stretchen van je lichaam’ – De naam van de dertiende episode van de Ground Yourself Podcast. In de Westerse wereld is yoga voornamelijk bekend als fysieke houdingen die met elkaar afgewisseld worden. Er wordt vaak gezegd dat je er lening voor moet zijn of het iets is als je last hebt van stress. Zo jammer, want yoga is zoveel meer dan dit alles.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn onder andere te beluisteren via het open Spotify-kanaal. Ook zijn ze te vinden op alle andere podcast-kanalen.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.