De Ground Yourself Podcast, in deze vijftiende aflevering van de podcast ‘Hoe belangrijk is het en hoeveel invloed heb je nu eigenlijk?’ deel ik een model die je gaat helpen meer rust en focus te ervaren in je leven.

 

In jezelf ligt het antwoord

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 15: Hoe belangrijk is het en hoeveel invloed heb je nu eigenlijk?

Podcast: 15) Hoe belangrijk is het en hoeveel invloed heb je nu eigenlijk?

‘Hoe belangrijk is het en hoeveel invloed heb je nu eigenlijk?’ – De naam van de vijftiende episode van de Ground Yourself Podcast. We kunnen ons zo druk maken om zoveel dingen. Met als gevolg dat we stress ervaren en moe zijn. In deze aflevering deel ik een model die je rust en focus zal geven. Een simpel model met drie vragen die je helpen dicht bij jezelf te blijven wanneer het om je heen onstuimig is.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn onder andere te beluisteren via het open Spotify-kanaal. Ook zijn ze te vinden op alle andere podcast-kanalen.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.