De Ground Yourself Podcast, in deze zestiende aflevering van de podcast ‘Leer je reisbuddies kennen en ga zelf weer achter het stuur zitten’ vertel ik over de verschillende kanten van jezelf die je door je leven heen ontwikkelt.

 

In jezelf ligt het antwoord

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 16: Leer je reisbuddies kennen en ga zelf weer achter het stuur zitten

16) Leer je reisbuddies kennen en ga zelf weer achter het stuur zitten

‘Leer je reisbuddies kennen en ga zelf weer achter het stuur zitten’ – De naam van de zestiende episode van de Ground Yourself Podcast. Herken je bij jezelf dat je lekker je ding aan het doen bent, er iets gebeurd en je opeens volledig in je emoties zit en vanuit daar reageert? Of dat je juist een groot verlangen hebt om iets te ondernemen, maar je het niet doet vanwege wat anderen er wel niet van zouden vinden? Geen zorgen, dit heeft zo goed als iedereen. Vanaf dat je geboren wordt ontwikkel je deze verschillende kanten in jezelf en die reizen je hele leven met je mee. In deze aflevering deelt Esther over het kennismaken met je reisbuddies en hoe je leert bewust deze kanten te gebruiken.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn onder andere te beluisteren via het open Spotify-kanaal. Ook zijn ze te vinden op alle andere podcast-kanalen.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.