De Ground Yourself Podcast, in deze zeventiende aflevering van de podcast ‘Wees zelf de persoon die je graag in anderen ziet’ vertel ik over hoe we vaak onze verlangens bij anderen neerleggen, terwijl we ze zelf mogen vervullen.

 

In jezelf ligt het antwoord

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 17: Wees zelf de persoon die je graag in anderen ziet

17) Wees zelf de persoon die je graag in anderen ziet

‘Wees zelf de persoon die je graag in anderen ziet’ – De naam van de zeventiende episode van de Ground Yourself Podcast. Wie kent het niet: dromen over de ideale partner? Of dat we graag willen dat een ander iets voor ons doet? Vaak leggen we onze verlangens bij de mensen om ons heen neer. In deze aflevering helpt Esther je erachter te komen wat je kan doen om jouw ideale partner te ontmoeten.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn onder andere te beluisteren via het open Spotify-kanaal. Ook zijn ze te vinden op alle andere podcast-kanalen.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.