De Ground Yourself Podcast, in deze achttiende aflevering van de podcast ‘Mijn reis door verschillende delen in mezelf en wat voor mij belangrijk is’ koppel ik de afgelopen drie aflevering aan elkaar en verbind ik ze aan mijn reis, mijn leven.

 

In jezelf ligt het antwoord

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 18: Mijn reis door verschillende delen in mezelf en wat voor mij belangrijk is

18) Mijn reis door verschillende delen in mezelf en wat voor mij belangrijk is

‘Mijn reis door verschillende delen in mezelf en wat voor mij belangrijk is’ – De naam van de achttiende episode van de Ground Yourself Podcast. In deze aflevering verbind ik de afgelopen drie afleveringen met elkaar en leg ik die op mijn leven. Dus wat is voor mij belangrijk, welke invloed heb ik, met welke delen in mij leef ik en hoe kan ik de beste versie van mezelf leven?

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn onder andere te beluisteren via het open Spotify-kanaal. Ook zijn ze te vinden op alle andere podcast-kanalen.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.