De Ground Yourself Podcast, in deze negende aflevering van de podcast ‘Beweeg jezelf gelukkig’ vertel ik over de verschillende redenen waarom beweging je helpt gelukkiger te voelen. Plus tips hoe je meer kan bewegen.

 

Het leven is beweging
je beslist zelf of het vloeit of stuitert

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 9: Beweeg jezelf gelukkig

Podcast: 9) Beweeg jezelf gelukkigDat bewegen belangrijk is voor, weet je waarschijnlijk wel. Maar waarom eigenlijk? En wat heeft beweging met geluk te maken? In deze aflevering vertel ik over de verschillende redenen waarom beweging je helpt gelukkiger te voelen. Plus tips hoe je meer kan bewegen in je dagelijks leven.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn te beluisteren via het open Spotify-kanaal.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.