, ,

De Ground Yourself Podcast!

De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze podcast show deel ik, Esther, praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil. 

 

Luister naar de geluiden van binnen en kom tot bloei

 

Ground Yourself

Mijn missie is om jou opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurcoach help ik, Esther, jou onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, je lijf op het juiste conditie- en krachtniveau te te brengen en de balans (weer) in je dagelijks leven te krijgen. Met als doel dat je weet welke route je wilt lopen en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Zelf ben ik altijd veel fysiek bezig geweest en heb ik mezelf veel ontwikkeld via coaching. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties en regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel.

 

De Podcast

De Ground Yourself PostcastIn de Ground Yourself Podcast serie laat ik je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

De podcast is vanaf nu te luisteren via Spotify en alle andere podcast-kanalen.

Afleveringen seizoen 1

 1. Mijn reis
 2. Wat niet zoveel mensen van mij weten…
 3. Waarom dankbaarheid beoefenen helpt
 4. Voornemens? Bullshit! Zet een intentie en creëer een nieuwe gewoonte
 5. Selfcare – hoe belangrijk vind jij jezelf?
 6. Hoe dankbaarheid, leven vanuit intentie en selfcare mij geholpen hebben
 7. Mediteren: Aanwezigheid in het hier en nu
 8. Geloof niet alles wat je denkt
 9. Beweeg jezelf gelukkig
 10. Tot rust komen bij mezelf
 11. Coaching draagt bij aan bewustwording
 12. Verbinden met je hart
 13. Yoga is zoveel meer dan stretchen van je lichaam
 14. Het is allemaal met elkaar verbonden
 15. Hoe belangrijk is het en hoeveel invloed heb  je nu eigenlijk?
 16. Leer je reisbuddies kennen en ga zelf weer achter het stuur zitten
 17. Wees zelf de persoon die je graag in anderen ziet
 18. Mijn reis door verschillende delen in mezelf en wat voor mij belangrijk is
 19. Leven met de seizoenen
 20. Het zelfhelend vermogen van het lichaam
 21. Mijn reis in natuurlijk leven
 22. Leven met de orgaanklok
 23. Je emoties zijn de sleutel
 24. Leven buiten je comfortzone
 25. Wat het creëren van je droomleven voor mij inhoud
 26. Het leven werkt voor je
 27. Wat de huizenzoektocht mijn partner en mij werkelijk brengt
 28. En dan heb je opeens huidkanker
 29. En dan heb je opeens huidkanker – update

Luister nu direct de afleveringen via Spotify.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke valk van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duik je samen met mij door middel van natuurcoaching in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.