Een droomleven in 5 stappen

Op jouw tempo een voor jou waardevol leven creëren

Keuze checklist

Een op jouw afgestemde lijst om keuzes te maken die bij jouw passen.

Het roer in handen

Jij staat weer als een kapitein achter het roer van jouw leven.

Leven met plezier

Een waardevol leven waarin je geniet en plezier maakt.

Lijkt het alsof geen enkel werk bij je past?

Al in mijn tienertijd was ik zoekende wat ik als werk wil doen en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Beginnend met een krantenwijk, snel opgevolgd door het zijn van de suikerspinmevrouw in de Koningin Juliana Toren.

En in en na mijn studententijd werken voor de studentenstijldansvereniging USDV U Dance en verschillende stageplekken als het Nederlands Film Festival en Maas theater, dans en podium.

Leuke plekken, maar ik kon niet voor eeuwig voor stagetarieven blijven werken.

Dus ik schreef sollicitatiebrieven. De ene na de andere. Ik denk dat ik er wel honderden heb verstuurd. Maar nergens kwam ik er tussen. Met als gevolg dat ik op mijn 25e met een universitaire opleiding en mooie kwaliteiten op zak in de bijstand terecht kwam. 


"Waarom zit jij in de bijstand?!"kreeg ik te horen. En ik dacht: "You tell me!"

Mijn leven, mijn voorwaarden

Leuke plekken, slechte arbeidsvoorwaarden. Niet leuke plekken, redelijke arbeidsvoorwaarden. Uiteindelijk maakte het me allemaal ongelukkig. Totdat ik besloot volgens mijn voorwaarden en kwaliteiten te gaan leven.

Ik ging onderzoeken en in helder in kaart brengen wie ik ben, waar ik voor sta en elke patronen me gebracht hebt tot waar is toen was gekomen (maar me eigenlijk niet meer dienden). Met dit bewustzijn en overzicht kon ik bewust andere keuzes gaan maken en zo met elke keuze verandering in mijn leven aanbrengen. En zo kwam mijn ideale leven steeds een stapje dichterbij

Inmiddels run ik succesvol mijn eigen bedrijf, bepaal ik mijn eigen werktijden en salaris, geniet ik van mijn leven en heb ik ruim 500 mensen weer in verbinding gebracht met henzelf om vanuit daar hun droomleven te creëren.


Mijn leven, mijn voorwaarden

Leuke plekken, slechte arbeidsvoorwaarden. Niet leuke plekken, redelijke arbeidsvoorwaarden. Uiteindelijk maakte het me allemaal ongelukkig. Totdat ik besloot volgens mijn voorwaarden en kwaliteiten te gaan leven.

Ik ging onderzoeken en in helder in kaart brengen wie ik ben, waar ik voor sta en elke patronen me gebracht hebt tot waar is toen was gekomen (maar me eigenlijk niet meer dienden). Met dit bewustzijn en overzicht kon ik bewust andere keuzes gaan maken en zo met elke keuze verandering in mijn leven aanbrengen. En zo kwam mijn ideale leven steeds een stapje dichterbij

Inmiddels run ik succesvol mijn eigen bedrijf, bepaal ik mijn eigen werktijden en salaris, geniet ik van mijn leven en heb ik ruim 500 mensen weer in verbinding gebracht met henzelf om vanuit daar hun droomleven te creëren.


Willemijn

Opleider exameninstituut

“In de coaching heb ik Esther leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”

Zal ik jou ook helpen?

Om in 5 stappen te ontdekken hoe jouw droomleven eruit ziet?

  • Je weet waar jij blij van wordt en leeft met meer plezier.
  • Je hebt een persoonlijke checklist, die je helpt keuzes te maken die bij jou passen.
  • Je voelt waar jij voor staat, wat voor jou belangrijk is.
  • Je hebt letterlijk een beeld van hoe jouw droomleven eruit ziet.
  • Je neemt regie over jouw leven om van jouw verlangens werkelijkheid te maken. 

Britta

Eigenaresse Soul Blossom

“De online cursus ‘Jouw droomleven’ heeft geholpen bij het voor mezelf overzicht creëren. Wat mij rust oplevert en in beweging brengt. De oefening over de tijdslijn vind ik bijvoorbeeld super waardevol. Het is zeker een aanrader om deze cursus te volgen, omdat het helpt om inzicht en overzicht te creëren waardoor verwarring en/of chaos in mijn hoofd opgeruimd wordt."

Joy als fundament

Weten waar jij plezier door ervaart, is je fundament voor jouw ideale en waardevolle leven.

Schrijven en tekenen

Door schrijf- en tekenopdrachten maak je zichtbaar wat jouw proces is (geweest).

Visualiseren

Het visueel maken van jouw droomleven, zodat op elk niveau in jouw lichaam helder is waar je naartoe wil groeien.

Video's

Video's bij alle opdrachten en oefeningen voor extra uitleg en ondersteuning.

Reflecteren

Om diepere inzichten te verwerken en integreren in jouw leven.

In actie komen

Zonder actie blijft je ideale leven een droom.

€47,-

Ben je er klaar voor?

In 5 praktische stappen krijg jij jouw droomleven helder.

Elke dag toegang tot ondersteuning in jouw proces via de Ground Yourself community.

30 dagen toegang, werk in je eigen tijd en tempo.

Doe mee voor slechts 47,- euro!

Iets meer tijd nodig? Je kunt ook de cursus met lifetime toegang aanschaffen.

Veel gestelde vragen over de  droomleven in 5 stappen cursus

Wanneer kan ik starten?

Direct na het aanschaffen van de cursus ontvang je inloggegevens. Na het activeren van jouw account kan je direct aan de slag!

Hoe lang ben ik per stap bezig?

Het hangt af van hoe uitgebreid je de stappen uitwerkt. Hou rekening met 30 tot 60 minuten per stap.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Standaard heb je 30 dagen toegang tot de 5 stappen om jouw droomleven te creëren. Heb je meer tijd nodig? Dan kan je er ook voor kiezen om lifetime toegang aan te schaffen.

Moet ik specifiek op zoek zijn naar een baan om de cursus te kunnen doen?

Nee, je kan de stappen gebruiken op elk vlak van je leven.

Klaar voor de start?

Klaar voor de start?