Werken vanuit je essentie

Online programma en/of 1:1 begeleiding

Online programma
Loopbaancoaching


Werken vanuit je essentie

Online programma en/of 1:1 begeleiding

Hoe fijn zou het zijn als:

♡ je weet waar je blij van wordt?
♡ je inzicht hebt in welke keuzes je in je leven gemaakt hebt en waarom ze wel/niet voor je werkte?
♡ jouw (werk)leven in teken staat van jouw kernwaarden?
♡ je jouw (werk)leven inricht naar jouw voorwaarden?
♡ je op jouw manier in actie komt om te bereiken wat je wilt bereiken?
je 's ochtends met zin in de dag opstaat, omdat je leeft vanuit jouw essentie?

Direct de ervaring in?

Luister dan geheel gratis onderstaande meditatie

Visualiseer jouw droomleven

Zie in 7 minuten je ideale leven voor je door middel van deze meditatie.

Maak van je droomleven je droom leven

Van burn-out...

Het was 7:30 uur in de ochtend op een maandag in januari in 2018. Ik was net met mijn vriend gaan samenwonen in Delft, die dag zou ik weer 8 uur gaan werken in een functie en bij een bedrijf wat me geen vervulling gaf, maar wel inkomen en het was dicht bij m’n nieuwe woonplek, en daarna zou ik direct door gaan naar Hilversum om daar een avond te trainen met mijn stijldanspartner om ’s avonds om 23:00 uur weer thuis te zijn. Iets wat mijn passie was en ik al jaren met veel plezier deed. En daar zat ik dan in tranen. Niet wetende hoe ik niet alleen deze dag maar ook vanaf dat moment de komende tijd zou gaan overleven. 

Ik begon te voelen en te beseffen dat ik op was en zo niet door kon gaan. Met heel veel pijn in mijn hart belde ik die dag mijn stijldanspartner en vertelde ik waar ik mee zat. Stijldansen was mijn passie en ik had nooit gedacht dit op te geven, maar omdat ik niet kon inschatten hoe lang het zou duren voordat ik weer energie zou hebben, besloot ik dat ik een punt achter mijn stijldanscarrière zette. Ik moest nu eerst voor mezelf gaan zorgen. 

In de hoop dat het stoppen met wedstrijdstijldansen me goed zou doen, verstreek de tijd. Ja, het maken van minder lange dagen hielp zeker. En tegelijkertijd doordat ik meer rust in mijn dagen inbracht, begon ik me steeds meer bewust te worden hoe ik me echt voelde. Ik was constant moe, had moodswings, hartkloppingen en werd praktisch elke ochtend wakker met stress. In de zomer van 2018 was ik zover om aan mezelf toe te geven dat er meer aan de hand was. Ik liet mijn bloedwaarden checken, al bij mezelf wetende dat daarin niks gevonden ging worden en dat hoe ik me voelde aan stress lag. En zo bleek het ook. Ik reikte uit naar een stresscoach en zo werd er bij mij chronische stress geconstateerd. Niet veel later gaf ik ook aan bij mijn werk dat ik minder moest gaan werken en werd ik doorverwezen naar de arbo-arts. En toen was het zover: ik zat in een burn-out.

...naar leven vanuit mijn essentie

Als er iets is wat ik van mijn burn-out geleerd heb, is het gaan luisteren naar mijn eigen hart, verlangens en waarheid. Lange tijd heb ik geprobeerd me aan te passen aan wat mijn omgeving en de maatschappij als normaal zien. Daar bovenop had ik te dealen met gebeurtenissen die ik in mijn jeugd had meegemaakt en grote impact hadden op me. Door samen te werken met een coaches en therapeuten leerde ik mijn grenzen aan te geven, te voelen wat voor mij belangrijk is om gezond te leven en stap voor stap mijn verlangens te volgen. 

Ja, tuurlijk. Het liefst had ik gewild dat ik mijn leven binnen een paar dagen weer op de rit had. Maar door elke dag stapjes te zetten van innerlijke bewustwording, verwerking en heling tot in de actie modus en andere keuzes te maken, ben ik al jaren van de chronische stress af, woon ik nu in een prachtig groene natuurrijke omgeving en leef ik naar mijn eigen flow. Ik doe werk waar ik voldoening bij ervaar en heb diepe verbindingen met mensen om me heen. 

Het regelmatig invoelen en visualiseren van hoe mijn ideale leven eruit ziet en voelt, heeft me hierin heel erg geholpen. En ik doe dit nog steeds tot op de dag van vandaag. 

Ik deel mijn persoonlijke verhaal over mijn burn-out met je om je te laten weten dat je niet alleen bent wanneer je in een burn- of bore-out zit, chronische stress ervaart of je nog niet weet wat het is wat je ervaart, maar wel duidelijk voelt dat hoe je leven nu gaat je niet gelukkig maakt en je dit niet lang meer volhoudt. En weet ook dat door je eigen gezondheid en geluk belangrijk te maken en hulp in te schakelen je jouw leven ook kan veranderen en naar jouw voorwaarden kan gaan leven.

Nieuwsgierig naar mijn kijk op het leven van je ideale leven?
In augustus 2021 nam ik een podcast-aflevering op over wat het creëren van je droomleven voor mij inhoud. Klik hieronder op de aflevering om hem te beluisteren via Spotify.

Ps: Heb je geen Spotify? Zoek op jouw favoriete podcast-kanaal de Ground Yourself podcast op en beluister hem daar.

Wil jij ook jouw droomleven leven?

Online programma 'Jouw droomleven'

Werken is voor veel mensen het grootste onderdeel van hun leven. Dat waar ze het meeste tijd aan besteden. Maar velen doen geen werk dat aansluit bij hun verlangens, voorwaarden, talenten en passies. Het ligt niet in lijn met hun essentie. Herkenbaar?


In dit programma ontdek je o.a.  jouw levensdoel, jouw verlangen, jouw kernwaarden en leer je welke stappen je nu kan zetten om jouw leven in te richten aangesloten op jouw verlangens, volgens jouw voorwaarden, waar jij goed in bent en op een manier dat het je energie en voldoening geeft.

“Het online programma ‘Jouw droomleven’ heeft geholpen bij het voor mezelf overzicht creëren. Wat mij rust oplevert en in beweging brengt. De oefening over de tijdslijn vind ik bijvoorbeeld super waardevol. Het is zeker een aanrader om deze cursus te volgen, omdat het helpt om inzicht en overzicht te creëren waardoor verwarring en/of chaos in mijn hoofd opgeruimd wordt."

Britta

Eigenaar Soul Blossom

Merk je bij jezelf dat je tegen dieper vraagstukken aanloopt?
Vraagstukken waar je in wilt duiken om jezelf vrij te maken?
Vrij van beperkende patronen, overtuigingen, trauma, emoties, etc.?


Via het onderstaande loopbaantraject begeleid ik, Esther Luna, je met liefde door deze diepere vraagstukken heen. Met als doel dat jij steeds meer in alignement met jezelf komt en je ware essentie kan leven.

1:1 loopbaantraject

De essentie van het loopbaantraject onder begeleiding van mij, Esther Luna, start met jouw hulpvraag. Het proces tussen waar je nu mee worstelt en daar waar je naar verlangt, staat centraal. Terwijl jij jouw pad bewandelt, gids ik je door jou gerichte vragen te stellen, te spiegelen en mee te nemen in passende oefeningen  naar bewustzijn over en in jezelf. Hiervandaan kan je andere keuzes gaan maken met gedragsverandering (transformatie) of zelfs transmutatie tot gevolg. Allemaal om steeds meer in contact te komen met jouw kern en vanuit jouw essentie te leven.

Het loopbaantraject is gefocust op het uitstippelen van jouw loopbaanpad. Dit kan slaan op het kiezen van een opleiding, bij een carrièreswitch of het zoeken naar het voor jou juiste werk. Tijdens het traject tunen we in op jouw droomleven en kijken we onder andere naar je kernwaarden, je talenten en welke randvoorwaarden voor jou belangrijk zijn. Vaak zie ik gedurende het traject ook beperkende overtuigingen, conditionering en patronen langskomen. Met wederzijdse instemming zoeken we hier de diepgang op, zodat je vrijer in contact komt te staan met je essentie.

Werken vanuit jouw essentie

€777,-

Wil je dit?

 • Je weet waar jij blij van wordt en leeft met meer plezier.
 • Je hebt inzicht in welke keuzes je tot nu toe in je leven hebt gemaakt.
 • Je hebt letterlijk een beeld van hoe jouw droomleven eruit ziet.
 • Je voelt waar jij voor staat, wat voor jou belangrijk is.
 • Je weet waar je goed in bent, wat je talenten zijn.
 • Je hebt helder wat jouw randvoorwaarden zijn voor jouw ideale leven.
 • Je hebt een persoonlijke checklist, die je helpt keuzes te maken die bij jou passen.
 • Je neemt regie over jouw leven om van jouw verlangens werkelijkheid te maken.
 • Naast al deze inzichten en bewustwording ook concrete stappen zetten en in de actie komen om te leven vanuit je essentie en jouw ideale leven werkelijkheid te maken.


Praktisch ontvang je:

 • 5 live 1:1-coachingsessies van 1,5 uur
 • Online programma 'Jouw droomleven' met lifetime* toegang en support t.w.v. 172,-
 • Elke sessie in combinatie met het online programma 'Jouw droomleven' bouwt voort op de volgende sessie 
 • Tussen de sessies door is er direct contact met Esther Luna
 • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je hele lichaam
 • Theorie en oefeningen vanuit positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, cyclisch leven, yoga, Human Design en natuurgeneeskunde
 • Je kan in 1x betalen, in 3 termijnen (€259,- p.m.) of in 5 termijnen (159,- p.m.). Dit gaat via automatische incasso.

“In de coaching heb ik Esther Luna leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”

Willemijn

Opleidster exameninstituut

“Na een lange tijd van ongeveer 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt vroeg ik mijzelf af of ik dit nog wel leuk vond en nog langer in deze branche wilde blijven werken. Esther Luna heeft mij goed laten inzien wat mijn talenten waren en mijn kernwaarden, hierbij gaf ze in de sessies die we hebben gehad een veilig en vertrouwd gevoel.


Tijdens het traject ben ik actief op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden qua werk en ook privé, mede daardoor is er ook een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen.

Ik zou iedereen dit traject aanraden als je in een dip zit op je werk of sowieso om een andere kijk op je werk te krijgen en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.”

Wilbert

Sous Chef

Veel gestelde ​​​​vragen

Is het loopbaantraject geschikt voor mij?

Dat ligt aan je hulpvraag. In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we het hier over hebben.

Wanneer heb je plek?

Ik werk met een online agenda, waar je zelf jouw 1:1-sessies kan inplannen. Dit is mogelijk voor het kennismakingsgesprek, de eerste sessie van een traject en vervolgsessies. Is er geen tijdslot meer open, dan heb ik momenteel geen plek voor 1:1-begeleiding. Heb je al eerder begeleiding van mij gehad, dan kan je me direct mailen.

Waar vinden de 1:1-sessies plaats?

De 1:1-begeleiding vindt zowel in de thuispraktijk van Ground Yourself in Malden plaats als online. Het adres van de Ground Yourself's thuispraktijk ontvang je bij het inplannen van je 1:1-sessie. Gratis parkeren voor de deur is mogelijk.

Kan ik het traject in termijnen betalen?

Ja dat kan. Op de betaalpagina van het loopbaantraject vind je de optie op in termijnen te betalen. Na je eerste betaling gaat het in termijnen betalen via automatische incasso.

Wat houdt de 'lifetime* toegang' in?

Het online programma 'Jouw droomleven' is onderdeel van het loopbaancoachingstraject. Tot dit online programma krijg je lifetime toegang, wat inhoudt dat je toegang krijgt tot het programma zolang het bestaat. Zijn er in de toekomst updates? Dan krijg je die ook automatische en gratis erbij.

Ik vind de 1:1-begeleiding best wel duur...

Dat kan ik me voorstellen. Tegelijkertijd: hoe kostbaar vind jij je leven? Vind jij het jezelf waard om geld en tijd in te investeren? Om in verbinding met jezelf te leven? Zo niet, dan zijn deze 1:1-trajecten (nu nog) niet voor jou.

Wil je toch graag iets doen? Dan is mijn advies om je aan te sluiten bij de Ground Yourself community om kennis te maken met en te ervaren om met natuurlijke bewustwording bezig te zijn.

Worden de sessies vergoed?

Nee. Het is echt een investering die je doet in jezelf.

Over Esther Luna

Zelf ben ik, Esther Luna, altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Door het loslaten van conditionering heb ik zoveel lagen losgelaten en ben ik weer dichter bij mijn essentie gekomen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.

Mijn missie is om jou te gidsen om ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurlijk lifecoach begeleid ik jou terug naar jouw essentie. En gids ik je onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, weer naar de wijsheid van je lichaam te leren luisteren en naar jouw eigen energie te gaan leven. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek: