De Ground Yourself Podcast, in deze achtste aflevering van de podcast ‘Geloof niet alles wat je denkt’ vertel ik over een manier waarop je jouw gedachten kan tackelen en je een leuker en relaxter mens wordt daardoor. 

 

Afstand nemen van wat je denkt,
brengt je dichter bij jezelf

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 8: Geloof niet alles wat je denkt

Podcast: 8) Geloof niet alles wat je denktHoe vaak denk je wel niet dat je iets anders had moeten doen of zeggen? Dat je anders moet zijn dan wie je bent? Of dat je andere beslissingen zou moeten maken? In deze aflevering vertel ik over een manier waarop je jouw gedachten kan tackelen en je een leuker en relaxter mens wordt daardoor.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn te beluisteren via het open Spotify-kanaal.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.