De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze zesde aflevering van de podcast ‘Hoe dankbaarheid, leven vanuit een intentie en selfcare mij geholpen hebben’ koppel ik de tips uit eerdere episodes aan mijn eigen reis.

 

Als je goed kijkt,
kun je iedere dag iets moois zien

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 6: Hoe dankbaarheid, leven vanuit een intentie en selfcare mij geholpen hebben

Podcast: Hoe dankbaarheid, leven vanuit een intentie en selfcare mij geholpen hebbenIn deze zesde aflevering koppel ik de tips uit eerdere episodes ‘dankbaarheid oefenen’, ‘leven vanuit een intentie en gewoontes aanleren’ en ‘selfcare’ aan mijn eigen leven. Open deel ik over mijn weg: nee leren zeggen, dankbaar zijn voor mijn familiesysteem, omdat… en meer.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn te beluisteren via het open Spotify-kanaal.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.