De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze zevende aflevering van de podcast ‘Mediteren: Aanwezigheid in het hier en nu’ deel ik hoe je naar meditatie kan kijken, wat het mij gebracht heeft en op welke manieren je mediteren kan inzetten om te oefenen meer aanwezig te zijn in het hier en nu. 

 

Hoe stiller je wordt,
hoe meer je kan horen

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 7: Mediteren: Aanwezigheid in het hier en nu

Podcast: Mediteren: Aanwezigheid in het hier en nuMediteren wordt soms gezien als zweverig. Terwijl in de basis het heel gegrond is. In deze aflevering deelt Esther hoe je naar meditatie kan kijken, wat het haar gebracht heeft en op welke manieren je mediteren kan inzetten om te oefenen meer aanwezig te zijn in het hier en nu.

Zowel deze nieuwe als de eerdere podcast afleveringen zijn te beluisteren via het open Spotify-kanaal.

 

Heb je naar aanleiding van de aflevering vragen of wil je jouw verhaal delen, hoor ik het graag. Ook als je behoefte hebt om meer te horen over een specifiek thema, dan hoor ik het graag.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.