De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze vijfde aflevering ‘Selfcare – hoe belangrijk vind jij jezelf?’ vertel ik waarom selfcare belangrijk is, hoe ikzelf gestruggeld heb met tijd nemen voor mezelf en waarom selfcare alles te maken heeft met de vraag ‘hoe belangrijk vind jij jezelf?’.

 

Geef jezelf dezelfde zorg en aandacht die je aan andere geeft
en zie jezelf ontwaken en bloeien

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 5: Selfcare – hoe belangrijk vind jij jezelf?

Podcast: Selfcare - hoe belangrijk vind jij jezelf?Met jezelf bezig zijn, wordt vaak gezien als egocentrisch. In plaats van met jezelf bezig te zijn, moet je dienstbaar zijn voor anderen. Maar is dat wel terecht? Ik vertel je in deze podcast: ‘Selfcare – hoe belangrijk vind jij jezelf?’ waarom selfcare belangrijk is, hoe ikzelf gestruggeld heb met tijd nemen voor mezelf en waarom selfcare alles te maken heeft met de vraag ‘hoe belangrijk vind jij jezelf?’.

 

De podcast is vanaf nu te luisteren via Spotify.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke vlak van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.