De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze vierde aflevering ‘Voornemens? Bullshit! Zet een intentie en creëer een nieuwe gewoonte’ vertel ik waarom voornemens wat mij betreft onzin zijn. En waarom ik het zetten van een intentie en creëren van een nieuwe gewoonte aanraad.

 

Motivatie is wat je krijgt, wanneer je start.
Gewoonte is wat je krijgt, wanneer je doorzet.

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 4: Voornemens? Bullshit! Zet een intentie en creëer een nieuwe gewoonte

Podcast: Voornemens? Bullshit! Zet een intentie en creëer een nieuwe gewoonteVoornemens worden vaak binnen een maand alweer verbroken. Heel begrijpelijk, denk ik. In deze podcast aflevering leg ik uit waarom ik liever voor een intentie zetten kies. En hoe je gewoontes creëert om de standaard van jouw leven te verhogen.

De podcast is vanaf nu te luisteren via Spotify.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke valk van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.