De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze derde podcast aflevering vertel ik waarom dankbaarheid beoefenen je helpt om een gelukkiger leven te leiden. 

 

Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 3: Waarom dankbaarheid beoefenen je helpt

Podcast: Waarom dankbaarheid beoefenen helptDankbaarheid: een gevoel van positiviteit, zachtheid en geluk. Iets wat zo simpel lijkt of zelfs is, maar waar we zo vaak vergeten bij stil te staan. Tijdens deze aflevering vertel ik waarom het beoefenen van dankbaarheid je helpt om een gelukkiger leven te leiden. En deel ik manieren hoe je hiermee kan starten.

De podcast is vanaf nu te luisteren via Spotify.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke valk van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.