De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze tweede aflevering vertel ik iets wat niet zoveel mensen van mij weten. Iets wat tot de dag van vandaag impact op mij heeft…

 

Geluk vermenigvuldigt zich door het te delen

 

In de Ground Yourself Podcast serie deel ik praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Hij is voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil.

Ik laat je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

 

Podcast episode 2: Wat niet zoveel mensen van mij weten…

De Ground Yourself PostcastTijdens de eerste aflevering van deze podcast deelde ik heel open over mijn reis. In deze tweede aflevering ga ik hierop door. Ik vertel heel open in deze podcast iets wat niet zoveel mensen van mij weten… Iets wat tot de dag van vandaag impact op me heeft…

De podcast is vanaf nu te luisteren via Spotify.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke valk van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.