Leven vanuit je essentie

1:1 begeleiding

Life- & loopbaancoaching
Coaching by Human Design


Leven vanuit je essentie

1:1 begeleiding

Hoe fijn zou het zijn als:

♡ je geboren zou worden met je eigen gebruiksaanwijzing?
♡ je een persoonlijke gids hebt die inzicht geeft in jouw unieke kwaliteiten en beperkingen?
♡ je begrijpt waarom hoe het komt dat jouw gebruiksaanwijzing niet voor anderen werkt?
♡ je moeiteloos de juiste keuzes voor jou kan maken?
♡ je op jouw manier in actie kan komen om te bereiken wat je wilt bereiken?
je weet waarom je hier op aarde bent?

Coaching by Human Design

Wanneer we geboren worden, krijgen we allemaal ons eigen pakketje met eigenschappen mee. We kennen allemaal de referentie naar je DNA wel. Dat daarin ligt opgeslagen wie je bent, waar je goed in bent, hoe je eruit komt te zien, etc. 

Er is ook een andere methode waarbij je kijkt naar jouw unieke blauwdruk om inzicht te krijgen wie jij in essentie bent, namelijk de methode van Human Design. Human Design is een synergie van westerse wetenschap (kwantum fysica, genetica, astronomie) en esoterische wijsheden (astrologie, kabbalah, Chinese I’Ching en het Hindoestaanse chakrasysteem). 


"Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook"

Human Design is ontdekt door Ra Uru Hu. Aldus hem vereist het systeem niet dat je ergens in gelooft. En je hoefde ook hem niet eens te geloven. Het zijn geen verhalen. Het is geen filosofie. Het is een concrete blauwdruk van de aard van het zijn, zoals hij het zegt. Volgens Ra Uru Hu is het een logische manier waarop we onszelf kunnen zien. Het Human Design is een vertaling van je genetische code. Op basis van wanneer en waar je geboren bent wordt een kaart gecreëerd, zoals je hiernaast ziet. De kaart bestaat uit negen centra, 36 kanalen en 64 poorten. Uit de kaart kan onder andere worden opgemaakt tot wat voor energietype je bent. Ook is af te lezen met welke eigenschappen en valkuilen jij in je leven te maken krijgt en hoe jij het beste keuzes kunt maken. Voor iedereen is dit anders.

Inzicht in en experimenteren met jouw Human Design voelt als thuiskomen bij jezelf. Human Design helpt je bij het ervaren van wat voor jou bestemd is, wat jij de wereld brengt en waarin jij mag ontvangen en mag leren van de wereld.

Door coaching aan de hand van jouw Human Design chart ontdek jij hoe jouw energie werkt en hoe jij naar je maximale potentie kunt leven. Je ontdekt je aangeboren innerlijke kracht, waar jij de wereld in je opneemt en waar de potentie tot innerlijke wijsheid ligt.

“Esther Luna helpt je d.m.v. haar coaching om te aarden en (weer) met jezelf in contact te komen. Ze geeft je concrete tips waarmee je direct aan de slag kan. Heb je moeite met de balans vinden in je leven, wil je meer energie en ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen in contact met jezelf te komen zodat je bewuster kan leven, dan beveel ik Esther Luna van harte aan.”

Bianca

Virtual manager

Hoe leven naar mijn design mij helpt

Toen ik ontdekte wat mijn Human Design was, vielen er heel veel stukjes op z'n plaats. Nu ik weet wat mijn energiehuishouding is, begrijp ik mezelf veel beter en kan ik met meer compassie naar mezelf en hoe ik mijn dagen indeel, kijken. Human Design voelde als thuiskomen bij mezelf op een niveau wat ik diep van binnen allang wist van mezelf.

Tot de dag van vandaag geeft mijn Human Design me handvatten om mijn unieke zijn te omarmen en mijn leven op mijn manier in te richten. Ik leef mijn Projector-energie met emotionele autoriteit en 1/3-profiel. Daarmee gun ik mezelf de rust die ik nodig heb, duik ik diep in onderwerpen  (zowel op kennisgebied als ervaring) als persoonlijke ontwikkeling, duurzaam leven en natuurgeneeskunde. Deze kennis en ervaring deel ik met de wereld om me heen, zodat jullie weten wat wel en niet werkt en dat mee kunnen nemen in jullie leven.

Mensen om me heen ervaren mij als rustig, diepgaand en doorziend. Vaak krijg ik terug dat ik zo goed doorzie wat de diepere laag bij iemand is. Dat ik goed de vinger kan leggen op waar het eigenlijk over gaat.

Graag neem ik je mee in jouw Human Design om je thuis te laten komen bij jezelf. En dat je kan gaan leven vanuit jouw essentie. 

Ben je er klaar voor om jouw unieke prachtige energie te gaan leven?

Zo gaan we te werk:

 1. Samen doorlopen we in coachsessies jouw unieke energetische blauwdruk: van energietype tot jouw talenten en waar je wijsheid op kunt doen.

 2. Met mooie oefeningen laat je conditionering los, integreer je jouw inzichten en verbind jij met jouw essentie.

 3. Samen bespreken we jouw experiment(en) met je Human Design en ga je hiermee aan de slag.

Na deze reis door jouw eigen energie: 


 • weet jij welk energietype jij bent
 • weet je hoe je gemaakt bent om in actie te komen en besluiten te nemen
 • leef je je leven dat afgestemd is op jouw ware aard
 • maak jij de beste keuzes vanuit jouw innerlijke kracht
 • weet jij hoe je je maximale potentie kunt benutten
 • werk je maximaal samen met je energie
 • ervaar je veel meer flow en gebruik je je innerlijke kracht om te komen waar je wilt zijn

Ben jij er klaar voor om jouw essentie te ontdekken?

Basis

€197,-
 • Coachsessie van 90 minuten o.b.v. jouw unieke Human Design
 • De basis: inzicht in jouw energietype, strategie & innerlijke autoriteit
 • Jouw Human Design experiment
 • Bonus: Jouw eigen digitale Human Design samenvatting t.w.v. €47,50

Verdiepen

€347,-
 • 2 coachsessies van 90 minuten o.b.v. jouw unieke Human Design
 • Verdiepend inzicht in jouw Human Design: Pakket Basis + signalen in balans & uit balans en je profiel
 • Jouw Human Design experiment
 • Bonus: Jouw eigen digitale Human Design samenvatting t.w.v. €47,50

Essentie

€497,-
 • 3 coachsessies van 90 minuten o.b.v. jouw unieke Human Design
 • Jouw Human Design: Pakket Basis & Verdiepen + superpowers & valkuilen en centra
 • Jouw Human Design experiment
 • Bonus: Jouw eigen digitale & geprinte Human Design samenvatting t.w.v. €59,50

Veel gestel​​​​de vragen

Wat is Human Design?

Human Design is de wetenschap van differentiatie. Dit is een proces waarbij een homogeen geheel wordt verdeeld in delen met verschillende eigenschappen. Kenmerkend bij differentiatie is dat er sprake blijft van een geheel en dat de verdeling in delen met verschillende eigenschappen zich voordoet binnen dat geheel. 

Zo zijn wij allemaal uniek, hebben we allemaal andere eigenschappen en hebben we tegelijkertijd vanuit deze uniekheid allemaal iets anders bij te dragen aan de wereld.

Human Design helpt je jouw unieke kwaliteiten en valkuilen te leren kennen en keuzes en beslissingen te maken op basis van jouw eigen blauwdruk. De handvatten hiervoor zijn te vinden in jouw persoonlijke Human Design chart.

Je Design leven is het krijgen van inzicht in jezelf, loslaten van de overtuigingen, patronen en schaduwkanten, en het experimenteren met jouw ware essentie. 

Human Design helpt je om jezelf terug te vinden. Dit is een proces van andere keuzes maken op basis van wat je lichaam je te vertellen heeft. Human Design is geen exacte wetenschap. Het is de wetenschap van luisteren naar je lichaam en je intuïtie.

Wanneer je naar jouw eigen Design gaat leven, ontwikkel je jouw innerlijke wijsheid verder. Je gaat leven in alignement met wie jij bent.

Wat is het verschil tussen een Human Design reading en een Human Design coachsessie?

Tijdens een coachsessie kijken we samen naar jouw Human Design chart. Dit doen we met inzet van coachvragen. Zo doorlopen we je chart en de betekenis hiervan in jouw leven. Jouw eigen leven staat centraal.

Bij een Human Design reading krijg je uitleg over je chart. Daarin krijg je ook meer inzicht in de specifieke kanalen en poorten in je Design. Je ontvangt in een reading kennis over jouw chart. 

Ik geef geen readings, omdat ik erin geloof dat kennis verbonden dient te worden met embodiment en integratie. Coaching by Human Design gaat dus om het direct verankeren in je lichaam en integreren in je dagelijks leven. 

Mocht je interesse hebben in een reading, stuur me gerust een berichtje voor aanbevelingen van mensen die jou daarmee kunnen helpen.


Kan ik mijn eigen Human Design boek ook bestellen?

Dat kan zeker. Het Human Design boek is een uitgebreid boek dat helemaal over jou gaat  met jouw persoonlijke handleiding. Ik werk hiervoor samen met Rianne van Kies vanuit je Kracht. Zij maakt dit waardevolle boek voor jou met liefde.
Je kunt je boek bij Rianne via deze (affiliate-)link bestellen.

Klik hier voor meer 'veel gestelde vragen' 

Wil je meer?

Merk je bij jezelf dat je tegen dieper vraagstukken aanloopt?
Vraagstukken waar je in wilt duiken om jezelf vrij te maken?
Vrij van beperkende patronen, overtuigingen, trauma, emoties, etc.?


Via de onderstaande trajecten life- & loopbaancoaching begeleid ik, Esther Luna, je met liefde door deze diepere vraagstukken heen. Met als doel dat jij steeds meer in alignement met jezelf komt en je ware essentie kan leven.

Lifecoaching

Jouw hulpvraag is de start van je traject. Wat is het waar je nu tegenaan loopt? En waarnaar verlang je? Heb je bijvoorbeeld last van stress en verlang je naar rust in je leven. Of merk je dat je continu bezig bent met wat anderen vinden hoe je je leven moet leiden, waardoor je niet weet wie je zelf bent of wat jij nu eigenlijk zelf wilt. 

Het proces tussen waar je nu mee worstelt en daar waar je naar verlangt, is wat er in je traject centraal staat. Jouw pad om te bewandelen. Terwijl jij jouw pad bewandelt, ben ik, Esther Luna, jouw gids. Door jou gerichte vragen te stellen, te spiegelen en mee te nemen in passende oefeningen gids ik je naar bewustzijn over en in jezelf. Hiervandaan kan je andere keuzes gaan maken met gedragsverandering (transformatie) of zelfs transmutatie tot gevolg. Allemaal om steeds meer in contact te komen met jouw kern en vanuit jouw essentie te leven.

Leven vanuit je essentie

3 maanden

€666,-
 • Elke drie weken een 1:1-sessie (4 in totaal)
 • Tussen de sessies door is er direct contact met Esther Luna via een besloten plek in de Ground Yourself community
 • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je hele lichaam
 • Theorie en oefeningen vanuit  positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, cyclisch leven, yoga, Human Design en natuurgeneeskunde
 • Je kan in 1x betalen of per maand €222,-. Dit gaat via automatische incasso.

Leven vanuit je essentie

6 maanden

€1.111,-
 • Elke drie a vier weken een 1:1-sessie (7 in totaal)
 • Tussen de sessies door is er direct contact met Esther Luna via een besloten plek in de Ground Yourself community
 • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je hele lichaam
 • Theorie en oefeningen vanuit  positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, cyclisch leven, yoga, Human Design en natuurgeneeskunde
 • Je kan in 1x betalen of per maand €172,-. Dit gaat via automatische incasso.

“Het traject wat ik met Esther Luna heb mogen doorlopen is het best te omschrijven als de katalysator van de beoogde beweging in mijn leven. Met een grote dosis humor, gevoel voor verbinding en altijd de juiste (scherpe) vraagstelling wist ze me continu tot nieuwe inzichten te brengen. Regelmatig positief confronterend, maar altijd met een gevoel van wederzijds respect, vertrouwen en veiligheid hebben we vorderingen kunnen maken welke ik voor de rest van mijn leven mee kan nemen. Een unieke ervaring voor mij, waar ik nog elke dag van mag genieten. Thanks Esther Luna!”

Jeff

Trainer

“In het coachtraject met Esther Luna hebben we gekeken naar wat ik nou echt wil. Op een nuchtere, erg prettige manier en met de nodige hoeveelheid spiegelen is het haar gelukt om mij meer te laten luisteren naar mijn eigen lichaamssignalen en behoeften. Door meer in mijn eigen kracht te staan, mag stapje voor stapje mijn pad aan mezelf ontvouwen.


Het was een ontzettend fijne ervaring en ik kan Esther Luna van harte aanbevelen.”

Janine

Student

“Esther Luna is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther Luna bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther Luna heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther Luna aan het juiste adres!”

Michelle

Leerkracht basisschool

Loopbaancoaching

De essentie van het loopbaantraject onder begeleiding van mij, Esther Luna, is in principe hetzelfde als die van de lifecoachingstrajecten. Ook in dit traject is de start jouw hulpvraag. Het proces tussen waar je nu mee worstelt en daar waar je naar verlangt, staat centraal. Terwijl jij jouw pad bewandelt, gids ik je door jou gerichte vragen te stellen, te spiegelen en mee te nemen in passende oefeningen naar bewustzijn over en in jezelf. Hiervandaan kan je andere keuzes gaan maken met gedragsverandering (transformatie) of zelfs transmutatie tot gevolg. Allemaal om steeds meer in contact te komen met jouw kern en vanuit jouw essentie te leven.

Het verschil met de lifecoachingstrajecten is dat het loopbaantraject gefocust is op het uitstippelen van jouw loopbaanpad. Dit kan slaan op het kiezen van een opleiding, bij een carrièreswitch of het zoeken naar het voor jou juiste werk. Tijdens het traject tunen we in op jouw droomleven en kijken we onder andere naar je kernwaarden, je talenten en welke randvoorwaarden voor jou belangrijk zijn. 

Werken vanuit jouw essentie

€777,-
 • 5 sessies (in een tijdsbestek van 3 maanden)
 • Online programma 'Jouw droomleven' met lifetime* toegang en support t.w.v. 170,-
 • Elke sessie in combinatie met het online programma 'Jouw droomleven' bouwt voort op de volgende sessie 
 • Tussen de sessies door is er direct contact met Esther Luna via een besloten plek in de Ground Yourself community
 • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je hele lichaam
 • Theorie en oefeningen vanuit  positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, cyclisch leven, yoga, Human Design en natuurgeneeskunde
 • Je kan in 1x betalen of per maand €259,-. Dit gaat via automatische incasso.

“In de coaching heb ik Esther Luna leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”

Willemijn

Opleidster exameninstituut

“Na een lange tijd van ongeveer 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt vroeg ik mijzelf af of ik dit nog wel leuk vond en nog langer in deze branche wilde blijven werken. Esther Luna heeft mij goed laten inzien wat mijn talenten waren en mijn kernwaarden, hierbij gaf ze in de sessies die we hebben gehad een veilig en vertrouwd gevoel.


Tijdens het traject ben ik actief op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden qua werk en ook privé, mede daardoor is er ook een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen.

Ik zou iedereen dit traject aanraden als je in een dip zit op je werk of sowieso om een andere kijk op je werk te krijgen en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.”

Wilbert

Sous Chef

Veel gestelde ​​​​vragen

Welk pakket is geschikt voor mij?

Dat ligt  aan je hulpvraag. In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we het hier over hebben. Daarnaast kan je altijd starten met het basis pakket van Coaching by Human Design of het pakket van 3 maanden lifecoaching aanschaffen en dit later nog verlengen. Ook is het mogelijk om de verschillende trajecten met elkaar te combineren.

Wanneer heb je plek?

Ik werk met een online agenda, waar je zelf jouw 1:1-sessies kan inplannen. Dit is mogelijk voor het kennismakingsgesprek, de eerste sessie van een traject en vervolgsessies. Is er geen tijdslot meer open, dan heb ik momenteel geen plek voor 1:1-begeleiding. Heb je al eerder begeleiding van mij gehad, dan kan je me direct mailen.

Waar vinden de 1:1-sessies plaats?

De 1:1-begeleiding vindt zowel in de thuispraktijk van Ground Yourself in Malden plaats als online. Het adres van de Ground Yourself's thuispraktijk ontvang je bij het inplannen van je 1:1-sessie. Gratis parkeren voor de deur is mogelijk.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Op de betaalpagina's van de verschillende opties  van 1:1-begeleiding vind je de optie op in termijnen te betalen. Na je eerste betaling gaat het in termijnen betalen via automatische incasso.

Wat houdt de 'lifetime* toegang' in?

Het online programma 'Jouw droomleven' is onderdeel van het loopbaancoachingstraject. Tot dit online programma krijg je lifetime toegang, wat inhoudt dat je toegang krijgt tot het programma zolang het bestaat. Zijn er in de toekomst updates? Dan krijg je die ook automatische en gratis erbij.

Ik vind de 1:1-begeleiding best wel duur...

Dat kan ik me voorstellen. Tegelijkertijd: hoe kostbaar vind jij je leven? Vind jij het jezelf waard om geld en tijd in te investeren? Om in verbinding met jezelf te leven? Zo niet, dan zijn deze 1:1-trajecten (nu nog) niet voor jou.

Wil je toch graag iets doen? Dan is mijn advies om je aan te sluiten bij de Ground Yourself community om kennis te maken met en te ervaren om met natuurlijke bewustwording bezig te zijn.

Worden de sessies vergoed?

Nee. Het is echt een investering die je doet in jezelf.

Over Esther Luna

Zelf ben ik, Esther Luna, altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Door het loslaten van conditionering heb ik zoveel lagen losgelaten en ben ik weer dichter bij mijn essentie gekomen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.

Mijn missie is om jou te gidsen om ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurlijk lifecoach begeleid ik jou terug naar jouw essentie. En gids ik je onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, weer naar de wijsheid van je lichaam te leren luisteren en naar jouw eigen energie te gaan leven. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek: