Sacred Garden

Een liefdevolle community om op natuurlijke wijze te leren te leven vanuit je essentie

Direct aanmelden


In allerlei oude tradities nemen tuinen een belangrijke plaats in, waarbij de tuin symbool staat voor en een spiegel is van de ziel.
Zoals jij je essentie koestert zal dit ook in je tuin terug te zien zijn.

Straalt je tuin een vitale energie uit of is het een grote levenloze bedoeling? Is het een tuin om jezelf en andere wezens in te voeden?
Je innerlijke en uiterlijke tuin wijzen je de weg om in verbinding met jezelf te leven.

De Sacred Garden is dan ook een plek om via oer oude wijsheid over jouw essentie te leren.

Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Wij zijn zelf natuur. Natuur is buiten en binnen ons. In de natuur zie je de boodschappen voor hoe het in jouw binnenwereld, jouw persoonlijke natuur is.

Al eeuwen zijn wij mensen gewend om te leven vanuit schaarste en angst. Op dit oeroude gevoel wordt vandaag de dag  in veelvoud op in gespeeld met stress-, burn-out- en depressieve klachten tot gevolg. We mogen niks missen namelijk. 

Tegelijkertijd zijn we in essentie liefde. Liefde die altijd en overvloedig aanwezig is. Echter, door o.a. dingen die je meemaakt en je familiesysteem bouw je conditionering en overlevingsmechanismen op. Deze komen tussen jou en je daadwerkelijke essentie te staan, waardoor onbewust je weer meer gaat leven vanuit het gevoel van schaarste, tekort en angst. Met als gevolg mentale, emotionele en fysieke klachten. 

Maar stel je voor... 

Hoe fijn het is als je die conditionering en overlevingsmechanismen los kan laten?! En dat je jouw leven vanuit een Joy-gevoel kan indelen, die vanuit je kern komt.

De Sacred Garden is een liefdevolle community waarin Esther Luna je meeneemt om op natuurlijke wijze te leren te leven vanuit je essentie. Door onder andere te onderzoeken hoe jouw droomleven eruit ziet, wat jouw blauwdruk is, te verbinden met de natuur en haar cycli creëer je bewustwording bij jezelf, mag je vertragen, leer je jezelf op diepere lagen kennen en kan je keuzes gaan maken voor een natuurlijk en liefdevol leven in alignement met jouw essentie


Naast hierover te leren en het leven vanuit je essentie te onderzoeken, is er ook ruimte voor verbinding.  We doen al zoveel alleen. De Sacred Garden is ook een plek om te delen over jouw proces en van elkaar te leren. Het is een plek waar gelijkgestemden in liefde samenkomen.

"Kijk diep in je natuur en je begrijpt alles beter"

€ 17,- p.m.

Sacred Garden abonnement

♡ Vrije toegang tot de community-kanalen voor inspiratie, om te verbinden met elkaar en vragen te stellen

♡ Toegang tot alle online live sessies (o.a. maandelijkse cacao ceremonie & sessies over cyclische momenten)

♡ Programma: Leven volgens natuurlijke cycli  t.w.v. 147,-

♡ Programma: Helend vermogen van voeding  t.w.v. 147,-

♡ Programma: Reizen met cacao  t.w.v. 147,-

♡ Programma: Jouw droomleven  t.w.v. 97,-

♡ Alle toekomstige updates van de huidige online programma's, zolang je abonnement loopt

♡ Toekomstige nieuwe te verschijnen online programma's en online live sessies, zolang je abonnement loopt

Programma's

Leven volgens natuurlijke cycli

Natuurlijk leven als weg om terug te keren naar jouw essentie. Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Leven volgens de ritmen van de natuur laat je verbinden met jezelf, jouw eigen ritme en het grotere geheel. Een holistisch geheel dat naadloos in elkaar past en met elkaar verbonden is.

Helend vermogen van voeding

Een liefdevol voedingsprogramma. Laagje voor laagje pel je jezelf af om weer bij je kern uit te komen, ermee te verbinden en daar vandaan te leven. Met voeding, in de breedste zin van het woord, als leidraad om zo een stevige en gezonde fundering te leggen, waar je altijd op terug kan vallen.

Reizen met cacao

Ga de reis aan met cacao, een liefdevol en krachtig plantmedicijn die je uitnodigt om te leven vanuit liefde. 

In dit programma leer je meer over het gedachtegoed van de Maya's achter het gebruik van cacao, de voordelen en wanneer op te passen en hoe jijzelf met cacao kan verbinden.

Kruiden als medicijn

Planten hebben ieder een eigen prachtige boodschap en werking voor ons. Door te verbinden met het kruidenrijk kan je jezelf op holistische wijze ondersteunen in jouw bewustwordingsreis.

Online cacao ceremonies

Elke tweede zondag van de maand komen we online samen voor een online cacao ceremonie. Tijdens deze online bijeenkomst verbinden we met cacao en maken we een innerlijke reis. Alles wat er op dat moment gevoeld en ervaren mag worden krijgt de ruimte. Om vanuit daar ons open te stellen voor de onvoorwaardelijke liefde in ons.

Jouw blauwdruk

Wanneer je geboren wordt, kom je op deze aarde met jouw persoonlijke blauwdruk. Een pakketje met jouw persoonlijkheden, je energieflow, je element, fysieke kenmerken, etc. Een van de bekendste is je DNA. Naast je DNA kan jouw persoonlijke blauwdruk ook uitgelegd worden via Human Design, je geboortehoroscoop, iriscopie, Mayan calander,  Natuurgeneeskunde, etc. Ze vullen elkaar aan, waardoor jij jezelf steeds dieper kan begrijpen.

Jouw droomleven

Denk je dat jouw droomleven onbereikbaar is? Of mis je bezieling in je leven? In dit programma word je stap voor stap meegenomen in het ontdekken van o.a.  jouw levensdoel, jouw verlangen, jouw kernwaarden en krijg je inzicht in  welke stappen je nu kan zetten om jouw droomleven dichterbij te halen. Het is namelijk voor iedereen mogelijk om zijn of haar droomleven te leven. Het vraagt je alleen wel om bereid te zijn er mee aan de slag te gaan.

Veel gestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de community?

Nadat je een abonnement voor de community of een van de programma's hebt aangeschaft, krijg je automatisch toegang. Per e-mail ontvang je hierover de gegevens. Kijk ook even in je spam-box of er daar geen mails in terecht komen.

Heb je al een account in de community dan wordt je abonnement of programma toegevoegd aan je account.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Afhankelijk van jouw gekozen abonnementsduur kan je je abonnement per maand, kwartaal of jaar opzeggen. In de online community omgeving kan je via het hamburgermenu rechts bovenin (dekstop-versie) op instellingen > abonnementen klikken. Hier kan je jouw facturen bekijken en je abonnement opzeggen.

Is het ook mogelijk de programma's los aan te schaffen?

Ja, dit is mogelijk. Klik bij het desbetreffende programma op de oranje knop voor meer informatie.

Over Esther Luna

Zelf ben ik, Esther Luna, altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording te combineren met natuurlijke geneeswijzen, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Door het loslaten van conditionering heb ik zoveel lagen losgelaten en ben ik weer dichter bij mijn essentie gekomen. 

Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.

Mijn missie is om jou te gidsen om ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurlijk lifecoach en natuurgeneeskundige therapeut i.o. begeleid ik jou terug naar jouw essentie. Zo gids ik je onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, weer naar de wijsheid van je lichaam te leren luisteren en naar jouw eigen energie te gaan leven. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

“Esther Luna is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther Luna bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther Luna heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther Luna aan het juiste adres!”

Michelle

Leerkracht basisschool

Ook natuurlijk leven vanuit je essentie?

Ja, graag!