Ontdek jouw unieke zelf met Human Design

Krijg inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk om vanuit jouw essentie te leven door een Human Design reading

Direct een reading boeken

Hoe fijn zou het zijn als:

♡ je weet waar je blij van wordt?
♡ je een persoonlijke gids hebt die inzicht geeft in jouw unieke kwaliteiten en beperkingen?
♡ je leeft vanuit jouw energieflow?
♡ je de juiste keuzes voor jou maakt op een manier die bij jou past?
♡ je op jouw manier in actie kan komen om te bereiken wat je wilt bereiken?
♡ je 's ochtends met zin opstaat, omdat je een vervullend leven leidt?

Wat is Human Design?

Het Human Design is een vertaling van je genetische code die principes van astrologie, de I Tjing, Kabbalah, chakra's en kwantumfysica combineert. Het systeem is ontdekt door Ra Uru Hu en aldus hem vereist het systeem niet dat je ergens in gelooft. En je hoefde ook hem niet eens te geloven. Het zijn geen verhalen. Het is geen filosofie. Het is een concrete blauwdruk van de aard van het zijn, zoals hij het zegt. Volgens Ra Uru Hu is het een logische manier waarop we onszelf kunnen zien. Op basis van wanneer en waar je geboren bent wordt een chart gecreëerd, zoals je hiernaast ziet. De chart bestaat uit negen centra, 36 kanalen en 64 poorten. Deze kaart onthult je maximale potentie met daarin je sterke punten, kwetsbaarheden en levensdoel.

Wat houdt een Human Design reading in?

Voorafgaand aan de reading analyseert Esther Luna jouw chart. Het chart geeft een gedetailleerd beeld van je energetische blauwdruk, inclusief hun type, strategie, autoriteit, profiel, centra en kanalen. Het Human Design systeem identificeert verschillende "types", waaronder Manifestors, Generators, Manifesting Generators, Projectors en Reflectors. Elk type heeft zijn eigen unieke strategieën en autoriteiten voor het nemen van beslissingen en het navigeren door het leven.

Tijdens de Human Design reading legt Esther Luna deze verschillende aspecten van je chart aan je uit. Zo geeft ze inzicht in jouw sterke punten, identificeert ze je uitdagingen  en geeft ze suggesties voor het leven in lijn met je eigen design. Het doel van een Human Design reading is om je te helpen jezelf beter te begrijpen, je potentieel te realiseren en een vervullend leven te leiden volgens jouw unieke ontwerp.

Heerlijk! Het was een feest van erkenning en herkenning. Het was sprankelend en meer inzichtgevend dan ik verwacht had. De uitkomsten waren spot on. En het was gewoon ook heel leuk!

Judith den Haan

58 jaar

Work/life balance coach

Human Design reading

€147,-
 Nu maar €27,-
Korting geldt voor een beperkt aantal readings en alleen nu tijdens de pilot-fase!
  Wat je krijgt?

Esther Luna geeft je in 60 minuten online of in de praktijkruimte van Ground Yourself:

  • inzicht in jouw authentieke design en wat dit in je dagelijks leven betekent
  • bewust zijn op hoe jij het beste beslissingen die voor jou goed zijn maakt
  • helderheid op waardoor je afgeleid raakt
  • inzicht in jouw rol in dit leven, je karaktertrekken en wie jij als mens bent in je doen en laten

  BONUS: Jouw eigen digitale Human Design samenvatting t.w.v. €47,-.

Veel gestelde ​​​​vragen

Waar vinden de Human Design reading  plaats?

De readings en andere 1:1-sessies vinden zowel in de thuispraktijk van Ground Yourself in Malden plaats als online. Het adres van de Ground Yourself's thuispraktijk ontvang je bij het inplannen van je sessie. Gratis parkeren voor de deur is mogelijk.

Wanneer heb je plek?

Ik werk met een online agenda, waar je zelf jouw 1:1-sessies kan inplannen. Dit is mogelijk voor het kennismakingsgesprek, de eerste sessie van een traject en vervolgsessies. Is er geen tijdslot meer open, dan heb ik momenteel geen plek voor 1:1-begeleiding. Heb je al eerder begeleiding van mij gehad, dan kan je me direct mailen.

Wat is Human Design?

Human Design is de wetenschap van differentiatie. Dit is een proces waarbij een homogeen geheel wordt verdeeld in delen met verschillende eigenschappen. Kenmerkend bij differentiatie is dat er sprake blijft van een geheel en dat de verdeling in delen met verschillende eigenschappen zich voordoet binnen dat geheel. 

Zo zijn wij allemaal uniek, hebben we allemaal andere eigenschappen en hebben we tegelijkertijd vanuit deze uniekheid allemaal iets anders bij te dragen aan de wereld.

Human Design helpt je jouw unieke kwaliteiten en valkuilen te leren kennen en keuzes en beslissingen te maken op basis van jouw eigen blauwdruk. De handvatten hiervoor zijn te vinden in jouw persoonlijke Human Design chart.

Je Design leven is het krijgen van inzicht in jezelf, loslaten van de overtuigingen, patronen en schaduwkanten, en het experimenteren met jouw ware essentie. 

Human Design helpt je om jezelf terug te vinden. Dit is een proces van andere keuzes maken op basis van wat je lichaam je te vertellen heeft. Human Design is geen exacte wetenschap. Het is de wetenschap van luisteren naar je lichaam en je intuïtie.

Wanneer je naar jouw eigen Design gaat leven, ontwikkel je jouw innerlijke wijsheid verder. Je gaat leven in alignement met wie jij bent.

Heb je echt mijn exacte geboortetijd nodig?

Human Design  geeft inzicht in wie je werkelijk bent op basis van je geboortemoment. Omdat je Human Design chart gebaseerd is op je exacte geboortegegevens, is het belangrijk om je geboortetijd en plaats zo precies mogelijk te weten. Als je vijf minuten eerder of later geboren bent, kan dat al verschil maken in bijvoorbeeld je profiel (hoe sta jij in het leven, hoe leer jij en hoe pak je dingen het beste aan) of je energietype.

Als je je exacte geboortetijd niet weet, kun je bij je gemeente je geboorteakte opvragen.


Jouw eigen Human Design boek

Wil je jouw Human Design uitgewerkt ontvangen? Ook dat kan! In samenwerking met Rianne van Kies vanuit je kracht, kan je via deze affiliatelink jouw persoonlijke Human Design boek aanvragen. Zo maakt zij het boek dan voor je en ontvang ik een kleine vergoeding van haar voor het jou naar haar doorverwijzen.

Klik hier om jouw boek te bestellen.

Praktijkruimte van Ground Yourself

Ground Yourself heeft een praktijkruimte aan huis. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Bij aankomst kan het zijn dat je enthousiast blaffend begroet wordt door Pip, onze Toller-pup.

Ze zal in de woonkamer of tuin verblijven en daarmee niet bij de 1:1-sessies aanwezig zijn.

Allergie

De praktijkruimte van Ground Yourself is aan huis. We hebben een lieve Nova Scotia Duck Tolling Retriever hond rondlopen, genaamd Pip. Ze mag niet in de praktijkruimte komen, maar het kan zijn dat je haar tegenkomt onderweg naar de ruimte. 

Heb je last van allergie voor honden? Neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Over Esther Luna

Zelf ben ik, Esther Luna, altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Door het loslaten van conditionering heb ik zoveel lagen losgelaten en ben ik weer dichter bij mijn essentie gekomen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.

Mijn missie is om jou te gidsen om ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurlijk lifecoach begeleid ik jou terug naar jouw essentie. En gids ik je onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, weer naar de wijsheid van je lichaam te leren luisteren en naar jouw eigen energie te gaan leven. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Plan jouw Human Design reading:

Reading inplannen