1:1 trajecten

5 jaar

ervaring

500+

mensen weer in verbinding met henzelf gebracht

♡ Ben je er klaar mee om een aangepaste versie van jezelf te leven?
♡ Wil je weer in contact komen met je ware essentie en daarnaar gaan leven?
♡ Ben je klaar me je klachten en wil je een vrij, gelukkig leven leiden?
♡ Wil je niet meer vanuit angst beslissingen maken, maar vanuit vertrouwen en je eigen wijsheid?


Tijdens de 1:1 sessies bekijken we jouw hulpvraag vanuit een holistisch perspectief: fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal/spiritueel. Daar waar de ingang voor jouw proces is, begeleidt Esther je meer in contact te komen met jouw kern, jouw essentie. Zodat jouw energie weer vrij stroomt en je lekker in je vel zit.

“Na een lange tijd van ongeveer 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt vroeg ik mijzelf af of ik dit nog wel leuk vond en nog langer in deze branche wilde blijven werken. Esther heeft mij goed laten inzien wat mijn talenten waren en mijn kernwaarden, hierbij gaf ze in de sessies die we hebben gehad een veilig en vertrouwd gevoel.


Tijdens het traject ben ik actief op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden qua werk en ook privé, mede daardoor is er ook een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen.

Ik zou iedereen dit traject aanraden als je in een dip zit op je werk of sowieso om een andere kijk op je werk te krijgen en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.”

Wilbert

Sous Chef

“Esther is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther aan het juiste adres!”

Michelle

Leerkracht basisschool

“In het coachtraject met Esther hebben we gekeken naar wat ik nou echt wil. Op een nuchtere, erg prettige manier en met de nodige hoeveelheid spiegelen is het haar gelukt om mij meer te laten luisteren naar mijn eigen lichaamssignalen en behoeften. Door meer in mijn eigen kracht te staan, mag stapje voor stapje mijn pad aan mezelf ontvouwen.


Het was een ontzettend fijne ervaring en ik kan Esther van harte aanbevelen.”

Janine

Student

Meest gekozen
€999,-
 • Elke vier weken een sessie
 • Uitgebreid behandelplan aan het begin van het traject
 • Inclusief irisfoto's en uitwerking, persoonlijk Human Design-boek en bloesemremedies
 • Tussen de sessies door is er direct contact mogelijk via app of mail
 • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je lichaam
 • Natuurgeneeskundige adviezen, zoals voedingsadvies,  in acute situaties, verdiepende vragen, etc.
 • Theorie en oefeningen vanuit de natuurgeneeskunde, positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, yoga en Human Design
 • Je kan in 1x betalen of per maand €200,-. Dit gaat via automatische incasso.
€1333,-
 • Elke vier weken een sessie
 • Uitgebreid behandelplan aan het begin van het traject
 • Inclusief irisfoto's en uitwerking, persoonlijk Human Design-boek en bloesemremedies
 • Tussen de sessies door is er direct contact mogelijk via app of mail
 • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je lichaam
 • Natuurgeneeskundige adviezen, zoals voedingsadvies,  in acute situaties, verdiepende vragen, etc.
 • Theorie en oefeningen vanuit de natuurgeneeskunde, positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, yoga en Human Design
 • Je kan in 1x betalen of per maand €191,-. Dit gaat via automatische incasso.

“Esther helpt je d.m.v. haar coaching om te aarden en (weer) met jezelf in contact te komen. Ze geeft je concrete tips waarmee je direct aan de slag kan. Heb je moeite met de balans vinden in je leven, wil je meer energie en ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen in contact met jezelf te komen zodat je bewuster kan leven, dan beveel ik Esther van harte aan.”

Bianca

Virtual manager

Veel gestelde vragen

Hoe snel kan ik van mijn klachten af zijn?

Natuurgeneeskunde is niet een quick fix. Klachten ontstaan nooit van de ene op de andere dag. Vaak gaan er jaren overheen voordat we door hebben dat dingen niet stromen in ons leven. Als je klachten ervaart is de eerste stap vaak de huisarts gevolgd door een traject  binnen de reguliere zorg voordat je bij mij of een collega van mij komt.

In de huidige  maatschappij willen we graag dingen snel opgelost hebben. Met heel veel dingen kan dat, maar met je lichaam niet. De oorsprong van veel klachten zit in onze jeugd of pubertijd. En om te zorgen dat je lichaam helemaal geheeld wordt, is tijd nodig.

Wil je snel  van je klachten af zijn, dan is mijn behandeling niet geschikt voor je. Wil je tijd en aandacht aan je lichaam wilt besteden, onderzoeken waarom je hier last van hebt, wat je lichaam je wilt vertellen en het oplossen? Dan kan ik je helpen en ga ik graag met je aan de slag!

Welk pakket is geschikt voor mij?

Dat ligt een beetje aan je klachten en hulpvraag. In het kennismakingsgesprek kunnen we het hier over hebben. Daarnaast kan je altijd het pakket van 3 maanden aanschaffen en dit later nog verlengen.Wanneer heb je plek?

Ik werk met een online agenda, waar je zelf jouw sessies kan inplannen. In mijn online agenda kan je zien wanneer het mogelijk is om een kennismakingsgesprek te plannen. Ik vind het fijn dat we na ons gesprek binnen 2 tot maximaal 3 weken kunnen starten. Is dit niet mogelijk, dan zal je op korte termijn ook geen kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Waar vinden de 1:1-sessies plaats?

De 1:1-sessies vinden voorlopig alleen online plaats in verband met mijn verhuizing naar Malden. In de toekomst zullen 1:1-sessies ook weer op locatie mogelijk zijn. Wil je hiervan op de hoogte gebracht worden?  Meldt je aan voor de nieuwsbrief.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je betaalt voor het 3 maanden traject €259,- per maand, voor het 5 maanden traject €195,- per maand en voor het 7 maanden traject €186,- per maand. Dit gaat via automatische incasso.

Wil je liever eerst kijken of ik wat voor je kan betekenen? Dan kan je altijd aansluiten bij de Natural Healing School. Hier kan je geheel op eigen tempo aan de slag met natuurlijke geneeswijzen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is een voorbereiding op de 1:1 trajecten.

Ik vind het best kostbaar.

Dat snap ik. Dat is het ook. De uren die ik in jouw begeleiding steek, zijn niet alleen de uren van de vier wekelijkse sessie. Hiernaast krijg je een uitgebreid persoonlijk behandelplan met irisreading die ik maak en ik zorg dat je afgestemde kruiden krijgt. Ook ondersteun ik je tussendoor. Er is er tussen de afspraken door altijd de mogelijkheid om contact met me op te nemen. Mijn ervaring leert dat ik minstens zoveel uur buiten onze vier wekelijkse sessies met je begeleiding bezig ben als tijdens de sessies. 

Ik wil een vervolgtraject starten, maar ik heb al een irisreading en Human Design boek. Moet ik die opnieuw betalen?

Nee. Aangezien je al een uitgebreide intake, irisreading, behandelplan en Human Design boek hebt gehad hoeven we dat niet nogmaals te doen. In het vervolgtraject kunnen we voorbouwen op alle informatie die we in het eerdere traject al hebben opgedaan. Vervolgtrajecten hebben dan ook een andere prijs: 5 maanden vervolgtraject, 7 maanden vervolgtraject.

Ben je bij verenigingen aangesloten?

Ja, ik ben bij de volgende instellingen aangesloten:

nullnull

Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?

Helaas worden  natuurgeneeskundige sessie op het moment niet meer vergoed door de zorgverzekeringen. De trajecten dus ook niet.

Droom je van het gevoel dat je helemaal in je element bent, lekker bezig bent met die dingen die jij leuk vindt en je compleet de tijd vergeet? Of nog groter… Je zit lekker in een flow, je hebt energie in overvloed, alles loopt zoals het moet lopen en je voelt je vrolijk en gelukkig?

Dromen… Ja… Leven… Nee…

Zelf ben ik altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.


Mijn missie is om jou ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als holistisch natuurcoach en eigenaar van Ground Yourself help ik, Esther, jou onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, je lichaam vitaal en gezond te maken, het zelfhelend vermogen van je lichaam aan te zetten en de balans (weer) in je dagelijks leven te krijgen. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Zelf ben ik altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.


Mijn missie is om jou ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als holistisch natuurcoach en eigenaar van Ground Yourself help ik, Esther, jou onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, je lichaam vitaal en gezond te maken, het zelfhelend vermogen van je lichaam aan te zetten en de balans (weer) in je dagelijks leven te krijgen. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

“In de coaching heb ik Esther leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”

Willemijn

Opleidster exameninstituut

“Het traject wat ik met Esther heb mogen doorlopen is het best te omschrijven als de katalysator van de beoogde beweging in mijn leven. Met een grote dosis humor, gevoel voor verbinding en altijd de juiste (scherpe) vraagstelling wist ze me continu tot nieuwe inzichten te brengen. Regelmatig positief confronterend, maar altijd met een gevoel van wederzijds respect, vertrouwen en veiligheid hebben we vorderingen kunnen maken welke ik voor de rest van mijn leven mee kan nemen. Een unieke ervaring voor mij, waar ik nog elke dag van mag genieten. Thanks Esther!”

Jeff

Trainer