Leven vanuit je essentie

1:1 coaching by Human Design & natuurgeneeskunde

Naar informatie over de sessies

Leven vanuit je essentie

1:1 coaching by Human Design & natuurgeneeskunde

Hoe fijn zou het zijn als:

♡ je weet waar je blij van wordt?
♡ je een persoonlijke gids hebt die inzicht geeft in jouw unieke kwaliteiten en beperkingen?
♡ je leeft vanuit jouw kern- en voorwaarden?
♡ je moeiteloos de juiste keuzes voor jou kan maken?
♡ je op jouw manier in actie kan komen om te bereiken wat je wilt bereiken?
je 's ochtends met zin in je dag opstaat, omdat je leeft vanuit jouw hart?

Laat me mijn reis met je delen

Ik geloof er namelijk in dat je als begeleider (coach, therapeut, psycholoog, etc.) iemand zover kan begeleiden als dat je zelf bent geweest. 

En laat mijn reis nou diep zijn. Ik deel graag mijn reis met je ter herkenning en dat je weet dat je niet alleen bent.
In de 1:1 holistische begeleiding combineer ik mijn eigen ervaring met de kennis die ik uit allerlei opleidingen heb opgedaan om jouw bij te staan in het loslaten van allerlei conditionering en overtuigingen om weer bij jouw vrije essentie terug te komen.

Van trauma, overleven & burn-out...

Het was 7:30 uur in de ochtend op een maandag in januari in 2018. Ik was net met mijn vriend gaan samenwonen in Delft, die dag zou ik weer op een nieuwe werkplek aan het werk gaan  en daarna zou ik direct door gaan naar Hilversum om daar een avond te trainen met mijn stijldanspartner. Een dag van 8 uur 's morgens tot 23:00 uur 's avonds. Stijldansen was al jaren mijn passie en deed ik met veel plezier. Maar daar zat ik dan in tranen. Niet wetende hoe ik niet alleen deze dag maar ook vanaf dat moment de komende tijd zou gaan overleven

Ik voelde en besefte dat ik op was en ik dingen anders moest gaan doen. Met heel veel pijn in mijn hart belde ik die dag mijn stijldanspartner en vertelde ik waar ik mee zat. Stijldansen was mijn passie en ik had nooit gedacht dit op te geven, maar ik kon niet inschatten hoe lang het zou duren voordat ik weer de energie zou hebben om en te werken en te wedstrijdstijldansen. Dus besloot ik dat ik voor nu een punt achter mijn stijldanscarrière moest zetten. Ik moest nu voor mezelf zorgen. 

In de hoop dat het stoppen met wedstrijdstijldansen me goed zou doen, verstreek de tijd. Ja, het maken van minder lange dagen hielp zeker. En tegelijkertijd doordat ik meer rust in mijn dagen inbracht, begon ik me steeds meer bewust te worden hoe ik me echt voelde. Ik was constant moe, had moodswings, hartkloppingen en werd praktisch elke ochtend wakker met stress. In de zomer van 2018 was ik zover om aan mezelf toe te geven dat er meer aan de hand was. Enerzijds wist ik dit al. In mijn jeugd heb ik ben ik o.a. seksueel misbruikt wat zich als trauma in mijn lichaam had vastgezet. In al die jaren had ik al veel aan persoonlijke ontwikkeling en verwerking gedaan, maar met de druk van het gewone leven had ik op diepere lagen in mezelf trauma, emoties en overtuigingen weggestopt. Ik liet mijn bloedwaarden checken, al bij mezelf wetende dat daarin niks gevonden ging worden en dat hoe ik me voelde aan stress lag. En zo bleek het ook. Ik reikte uit naar een stresscoach en zo werd er bij mij chronische stress geconstateerd. Niet veel later gaf ik ook aan bij mijn werk dat ik minder moest gaan werken en werd ik doorverwezen naar de arbo-arts. En toen was het zover: ik zat in een burn-out.

...naar heling & leven vanuit mijn essentie

De burn-out is voor mij een kantelpunt geweest in mijn leven. Als er iets is wat ik van mijn burn-out geleerd heb, is het luisteren naar de signalen van mijn lichaam, mijn eigen hart, verlangens en waarheid. Ook als dit totaal niet aansluit bij mijn omgeving en de maatschappij. Lange tijd heb ik geprobeerd me aan te passen en mee te gaan in het tempo van de samenleving. Daar bovenop had ik te dealen met gebeurtenissen die ik in mijn jeugd had meegemaakt en grote impact hadden op me.

Door samen te werken met een coaches en therapeuten keek ik diepe delen in mezelf aan, heelde ik karma-delen in mezelf, liet ik overgedragen familiepijn los, verwerkte ik mijn eigen trauma's, leerde ik mijn grenzen aan te geven, te voelen wat voor mij belangrijk is om gezond te leven en stap voor stap mijn verlangens te volgen

Toen ik ook nog eens het systeem van  Human Design ontdekte en wat mijn energie was, vielen er heel veel stukjes op z'n plaats. Ik ben namelijk inderdaad niet gedesigned om net als het grootste deel van de mensen te functioneren. Ik ben hier om het anders te doen en anderen hierin te begeleiden. Nu ik naast alle persoonlijke ontwikkeling waar ik doorheen ben gegaan, weet wat mijn energiehuishouding is, begrijp ik mezelf drie dubbel beter en kan ik met meer compassie naar mezelf en hoe ik mijn leven indeel, kijken. Human Design voelde als thuiskomen bij mezelf op een niveau wat ik diep van binnen allang wist van mezelf.

Tot de dag van vandaag geeft mijn helingsproces en mijn Human Design me handvatten om mijn unieke zijn te omarmen en mijn leven op mijn manier in te richten. Door elke dag stapjes te zetten op het pad van innerlijke bewustwording, verwerking en heling, ben ik andere gaan maken. Inmiddels ben ik al jaren van de chronische stress en burn-out af, woon ik nu in een prachtig groene natuurrijke omgeving en leef ik naar mijn eigen flow. Zo leef ik mijn Projector-energie met emotionele autoriteit en 1/3-profiel. Elke dag  ga ik het experiment van het leven vanuit mijn essentie aan. Daarmee gun ik mezelf de rust die ik nodig heb en duik ik de diepte in (zowel op kennisgebied als ervaring). Onderwerpen waarin ik me verdiep, zijn persoonlijke ontwikkeling, duurzaam leven en natuurgeneeskunde. En deze kennis en ervaring deel ik met liefde met de mensen om me heen. Ik ervaar voldoening in mijn werk en diepe verbinding met mensen om me heen.


Voel jij nu ook bij jezelf dat je anders wilt leven?
Trauma, overtuigingen en emoties wil loslaten?
En van overleven naar leven wil bewegen? 


Met liefde begeleid ik, Esther Luna, je op jouw pad ♡

“Esther Luna helpt je d.m.v. haar coaching om te aarden en (weer) met jezelf in contact te komen. Ze geeft je concrete tips waarmee je direct aan de slag kan. Heb je moeite met de balans vinden in je leven, wil je meer energie en ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen in contact met jezelf te komen zodat je bewuster kan leven, dan beveel ik Esther Luna van harte aan.”

Bianca

Virtual manager

1:1 holistische begeleiding

Holisme

Holisme is een levensvisie waarbij met een allesomvattende blik gekeken wordt naar het leven. Het woord ‘holisme’ stamt af van het Griekse woord ‘holos’, wat volledig of geheel betekent. Een holistische kijk op het leven leert je om bewust te worden van de verbondenheid van alles en om bij jezelf te onderzoeken hoe jij omgaat met deze samenhang in jezelf en om je heen. Zo heb je niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam. En daarnaast speelt het sociale en relationele aspect ook een belangrijk rol. Al deze niveaus hebben invloed op elkaar. Dat wat op fysiek niveau bij je binnenkomt, beïnvloedt ook je gedachten en je emoties, en visa versa. Volgens de holistische visie is dit bepalend voor jouw welzijn, of je leeft vanuit jouw essentie en hoe jij in de wereld staat.

Holistische begeleiding

Jouw hulpvraag staat centraal tijdens de 1:1 sessie(s). Wat is het waar je nu tegenaan loopt? En waarnaar verlang je? Heb je bijvoorbeeld last van stress en verlang je naar rust in je leven. Of merk je dat je continu bezig bent met wat anderen vinden hoe je je leven moet leiden, waardoor je niet weet wie je zelf bent of wat jij nu eigenlijk zelf wilt. 

Het proces tussen waar je nu mee worstelt en daar waar je naar verlangt, is waar we vanuit een holistische aanpak mee aan de slag gaan om jouw pad om te bewandelen. Terwijl jij jouw pad bewandelt, wandel ik, Esther Luna, met je mee. Door jou gerichte vragen te stellen, te spiegelen en mee te nemen in passende oefeningen voor jouw mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichaam, begeleid ik je naar meer bewustzijn over en in jezelf. Hiervandaan kan je andere keuzes gaan maken met gedragsverandering (transformatie) of zelfs transmutatie tot gevolg. Allemaal om steeds meer in contact te komen met jouw kern en vanuit jouw essentie te leven.

Losse sessie

€147,-
  Wil je dit?
  • Gespiegeld worden en vervolgens in het dagelijks leven zelf met de informatie en ervaring aan de slag gaan.
  • Als je al eerder begeleiding van Esther Luna hebt ontvangen: Een APK-sessie om jezelf weer even op scherp te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling.


  Praktisch ontvang je:

  • 1:1-sessies van 1,5 uur
  • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je hele lichaam
  • Bij het voelen van een JA, starten we de 1:1-sessies met het drinken van ceremoniële cacao
  • Theorie en oefeningen vanuit positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, cyclisch leven, yoga, Human Design en natuurgeneeskunde

3-maanden traject

€333,-

Wil je dit?

 • Patronen, vicieuze cirkels en/of conditionering doorbreken, zodat je passende keuzes voor jezelf kan maken.
 • Oefenen te luisteren naar de wijsheid van je lichaam om jouw holistisch lichaam op te schonen.
 • Stoppen met het volgen van de kudde en je eigen pad gaan bewandelen waarvoor je hier op aarde bent.
 • In thema's duiken die een rode draad zijn in je leven om jouw inzichten en lessen eruit te halen en te integreren in je leven.
 • Een diepe transformatie doorgaan zowel in jouw innerlijke wereld als in de buitenwereld. Dus zowel inzichten opdoen als verandering aanbrengen in je dagelijks leven.
 • Met Esther Luna in jouw innerlijke wereld duiken, ondanks dat je nog niet concreet te benoemen waar er licht op geschenen mag worden.


Praktisch ontvang je:

 • 3 live 1:1-sessies van 1,5 uur (+/- elke vier weken)
 • Tussen de sessies door is er direct contact met Esther Luna voor ondersteuning
 • We werken vanuit een holistische kijk, zodat je leert te luisteren naar de wijsheid van je hele lichaam
 • Bij het voelen van een JA, starten we de 1:1-sessies met het drinken van ceremoniële cacao
 • Theorie en oefeningen vanuit Human Design, natuurgeneeskunde, energetisch lichaamswerk, positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken, cyclisch leven, yoga
 • Je kan in 1x betalen of per maand €111,-. Dit gaat via automatische incasso.
Meer informatie nodig?
Ga naar de veel gestelde vragen

“Het traject wat ik met Esther Luna heb mogen doorlopen is het best te omschrijven als de katalysator van de beoogde beweging in mijn leven. Met een grote dosis humor, gevoel voor verbinding en altijd de juiste (scherpe) vraagstelling wist ze me continu tot nieuwe inzichten te brengen. Regelmatig positief confronterend, maar altijd met een gevoel van wederzijds respect, vertrouwen en veiligheid hebben we vorderingen kunnen maken welke ik voor de rest van mijn leven mee kan nemen. Een unieke ervaring voor mij, waar ik nog elke dag van mag genieten. Thanks Esther Luna!”

Jeff

Trainer

“In het coachtraject met Esther Luna hebben we gekeken naar wat ik nou echt wil. Op een nuchtere, erg prettige manier en met de nodige hoeveelheid spiegelen is het haar gelukt om mij meer te laten luisteren naar mijn eigen lichaamssignalen en behoeften. Door meer in mijn eigen kracht te staan, mag stapje voor stapje mijn pad aan mezelf ontvouwen.


Het was een ontzettend fijne ervaring en ik kan Esther Luna van harte aanbevelen.”

Janine

Student

“Esther Luna is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther Luna bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther Luna heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther Luna aan het juiste adres!”

Michelle

Leerkracht basisschool

Gratis kennismakingsgesprek?

Veel gestelde ​​​​vragen

Welk pakket is geschikt voor mij?

Dat ligt  aan je hulpvraag. In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we het hier over hebben. Daarnaast kan je altijd starten met het ene pakket en later de 1:1-begeleiding verlengen met een ander pakket. Ook is het mogelijk om de verschillende trajecten met elkaar te combineren.

Wanneer heb je plek?

Ik werk met een online agenda, waar je zelf jouw 1:1-sessies kan inplannen. Dit is mogelijk voor het kennismakingsgesprek, de eerste sessie van een traject en vervolgsessies. Is er geen tijdslot meer open, dan heb ik momenteel geen plek voor 1:1-begeleiding. Heb je al eerder begeleiding van mij gehad, dan kan je me direct mailen.

Waar vinden de 1:1-sessies plaats?

De 1:1-begeleiding vindt zowel in de thuispraktijk van Ground Yourself in Malden plaats als online. Het adres van de Ground Yourself's thuispraktijk ontvang je bij het inplannen van je 1:1-sessie. Gratis parkeren voor de deur is mogelijk.

Wat is Human Design?

Human Design is de wetenschap van differentiatie. Dit is een proces waarbij een homogeen geheel wordt verdeeld in delen met verschillende eigenschappen. Kenmerkend bij differentiatie is dat er sprake blijft van een geheel en dat de verdeling in delen met verschillende eigenschappen zich voordoet binnen dat geheel. 

Zo zijn wij allemaal uniek, hebben we allemaal andere eigenschappen en hebben we tegelijkertijd vanuit deze uniekheid allemaal iets anders bij te dragen aan de wereld.

Human Design helpt je jouw unieke kwaliteiten en valkuilen te leren kennen en keuzes en beslissingen te maken op basis van jouw eigen blauwdruk. De handvatten hiervoor zijn te vinden in jouw persoonlijke Human Design chart.

Je Design leven is het krijgen van inzicht in jezelf, loslaten van de overtuigingen, patronen en schaduwkanten, en het experimenteren met jouw ware essentie. 

Human Design helpt je om jezelf terug te vinden. Dit is een proces van andere keuzes maken op basis van wat je lichaam je te vertellen heeft. Human Design is geen exacte wetenschap. Het is de wetenschap van luisteren naar je lichaam en je intuïtie.

Wanneer je naar jouw eigen Design gaat leven, ontwikkel je jouw innerlijke wijsheid verder. Je gaat leven in alignement met wie jij bent.

Welke ervaring en opleidingen heb je, Esther Luna?
Hieronder vind je een klein overzicht met de grotere opleidingen en ervaringen. Daarnaast heb ik nog vele kleinere cursussen gevolgd en ervaringen op gedaan.

Opleidingen:
Natuurgeneeskundige therapie (2020-2027)
Cacao ceremonie facilitator (2020-2021)
Life- & loopbaancoaching (2019) en sindsdien werkzaam als coach (o.a. bij 365 dagen succesvol)
Yoga & pilates (2015-2017) en sinds 2015 werkzaam als docent
Theater-, film- & televisiewetenschap (2009-2014)
Stedelijk Gymnasium (2003-2009)

Ervaring:

Het zelf ondergaan van psychotherapie, energetische therapie, danstherapie, stress- & burn-out coaching, business- & lifecoaching en natuurgeneeskundige therapie (2001-2022)

Kan ik het traject in termijnen betalen?

Ja dat kan. Op de betaalpagina's van de verschillende opties van 1:1-begeleiding vind je de optie op in termijnen te betalen. Na je eerste betaling gaat het in termijnen betalen via automatische incasso.


Worden de sessies vergoed?

Nee. Het is echt een investering die je doet in jezelf.

Ik vind de 1:1-begeleiding best wel duur...

Dat kan ik me voorstellen. Tegelijkertijd: hoe kostbaar vind jij je leven? Vind jij het jezelf waard om geld en tijd in te investeren? Om in verbinding met jezelf te leven en gelukkig te zijn? Zo niet, dan zijn deze 1:1-trajecten (nu nog) niet voor jou.

Wil je toch graag iets doen? Dan is mijn advies om je aan te sluiten bij de Ground Yourself community om kennis te maken met en te ervaren om met natuurlijke bewustwording bezig te zijn.

“In de coaching heb ik Esther Luna leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”

Willemijn

Opleidster exameninstituut

“Na een lange tijd van ongeveer 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt vroeg ik mijzelf af of ik dit nog wel leuk vond en nog langer in deze branche wilde blijven werken. Esther Luna heeft mij goed laten inzien wat mijn talenten waren en mijn kernwaarden, hierbij gaf ze in de sessies die we hebben gehad een veilig en vertrouwd gevoel.


Tijdens het traject ben ik actief op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden qua werk en ook privé, mede daardoor is er ook een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen.

Ik zou iedereen dit traject aanraden als je in een dip zit op je werk of sowieso om een andere kijk op je werk te krijgen en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.”

Wilbert

Sous Chef

Over Esther Luna

Zelf ben ik, Esther Luna, altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Door het loslaten van conditionering heb ik zoveel lagen losgelaten en ben ik weer dichter bij mijn essentie gekomen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.

Mijn missie is om jou te gidsen om ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurlijk lifecoach begeleid ik jou terug naar jouw essentie. En gids ik je onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, weer naar de wijsheid van je lichaam te leren luisteren en naar jouw eigen energie te gaan leven. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek: