Community

Leven vanuit je essentie

Verbinden met de liefde in jezelf is een vorm van leven vanuit je essentie. We zijn namelijk allemaal in essentie liefde. In een tijd waar angst, chronische stress, burn-out en het gebrek aan verbinding met jezelf de boventoon voert, worden we allemaal uitgenodigd om te onderzoeken wie we daadwerkelijk zijn. Het is tijd om te leven vanuit jouw liefde en authentieke zelf.

Natuurlijk leven als weg terug naar jouw essentie. 

Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Natuur is buiten en binnen ons. We zijn al eeuwen gewend om te leven vanuit schaarste en angst. Hierop wordt ook in veelvoud op in gespeeld met stress-, burn-out- en depressieve klachten tot gevolg. En dat terwijl wel in onze kern allemaal liefde zijn.

Door  dingen die je meemaakt en je familiesysteem bouw je conditionering en overlevingsmechanismen op. Deze  komen tussen jou en je daadwerkelijke essentie te staan. Met als gevolg mentale, emotionele en fysieke klachten. 


Maar stel je voor... 

Hoe fijn het is als je die conditionering en overlevingsmechanismen los kan laten?! En dat je jouw leven vanuit een Joy-gevoel kan indelen, die vanuit je kern komt.

In de Ground Yourself community neemt Esther Luna je online mee terug naar jouw essentie. Door onder andere te onderzoeken hoe jouw droomleven eruit ziet, wat jouw blauwdruk is, te verbinden met de natuur en haar cycli creëer je bewustwording bij jezelf, leer je jezelf op diepere lagen kennen en kan je keuzes gaan maken voor een natuurlijk en liefdevol leven in alignement met jouw essentie


En hoe mooi als je dit samen kan doen. We doen al zoveel alleen. Wat als je in plaats van weer zelf alles uit te zoeken je laat gidsen en aansluit bij een groep. Bij een plek waar gelijkgestemden samenkomen.


Een plek om te verbinden met je essentie, te delen over je proces, van elkaar te leren en elkaar te supporten om vanuit jouw essentie te leven.


Samen ♥

Ik wil dit!

“Esther Luna is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther Luna bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther Luna heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther Luna aan het juiste adres!”

Michelle

Leerkracht basisschool

"Kijk diep in je natuur en je begrijpt alles beter"

Over jouw guide

Zelf ben ik, Esther Luna, altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Door het loslaten van conditionering heb ik zoveel lagen losgelaten en ben ik weer dichter bij mijn essentie gekomen.

Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.

Mijn missie is om jou te gidsen om ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurlijk lifecoach begeleid ik jou terug naar jouw essentie. En gids ik je onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, weer naar de wijsheid van je lichaam te leren luisteren en naar jouw eigen energie te gaan leven. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

7,- p.m.

Basis abonnement

  • Toegang tot het community deel
  • Verschillende groepen om je proces met elkaar te delen, te verbinden met gelijkgestemden en vragen aan elkaar kan stellen
  • Een veilige online omgeving waarin je direct aan de slag kan


33,- p.m.

Plus abonnement
  • Alles van het basis abonnement (zie hiernaast)
  • Elke maand live online sessies
  • Jouw droomleven-programma t.w.v. 99,-
  • Jouw blauwdruk-programma t.w.v. 99,-
  • Cacao als medicijn-programma t.w.v. 99,-
  • Leven volgens natuurlijke cycli-programma t.w.v. 222,-

Programma's

Jouw blauwdruk

Wanneer je geboren wordt, kom je op deze aarde met jouw persoonlijke blauwdruk. Een pakketje met jouw persoonlijkheden, je energieflow, je element, fysieke kenmerken, etc. Een van de bekendste is je DNA. Naast je DNA kan jouw persoonlijke blauwdruk ook uitgelegd worden via Human Design, je geboortehoroscoop, iriscopie, Mayan calander,  Natuurgeneeskunde, etc. Ze vullen elkaar aan, waardoor jij jezelf steeds dieper kan begrijpen.


Jouw blauwdruk ondersteunt je om vanuit jouw eigen flow en essentie je leven te leven. Dit programma neemt je mee in de wereld van jouw blauwdruk. 

Jouw droomleven

Werken is voor veel mensen het grootste onderdeel van hun leven. Dat waar ze het meeste tijd aan besteden. Maar velen doen geen werk dat aansluit bij hun verlangens, voorwaarden, talenten en passies. Het ligt niet in lijn met hun essentie. Herkenbaar?


In dit programma ontdek je o.a.  jouw levensdoel, jouw verlangen, jouw kernwaarden en leer je welke stappen je nu kan zetten om jouw leven in te richten aangesloten op jouw verlangens, volgens jouw voorwaarden, waar jij goed in bent en op een manier dat het je energie en voldoening geeft.

Leven volgens natuurlijke cycli

Natuurlijk leven als weg om terug te keren naar jouw essentie. Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Leven volgens de ritmen van de natuur laat je verbinden met jezelf, jouw eigen ritme en het grotere geheel. Een holistisch geheel dat naadloos in elkaar past en met elkaar verbonden is.


De cycli van de seizoenen, maan,  menstruatie, organen en meer vind je o.a. in dit programma. 

Cacao als medicijn

Cacao is tegenwoordig heel populair in het Westen. Overal en ergens zie je dat er cacao ceremonies worden gefaciliteerd.


In de Mayan cultuur is cacao een sacred food. Er zit een heel gedachte goed achter.


In dit programma leer je meer over de benefits van cacao en het gedachtegoed achter het gebruik van cacao.

Veel gestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de community?

Nadat je een abonnement voor de community of een van de programma's hebt aangeschaft, krijg je automatisch toegang. Per e-mail ontvang je hierover de gegevens. Kijk ook even in je spam-box of er daar geen mails in terecht komen.

Heb je al een account in de community dan wordt je abonnement of programma toegevoegd aan je account.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Afhankelijk van jouw gekozen abonnementsduur kan je je abonnement per maand, kwartaal of jaar opzeggen. In de online community omgeving kan je via het hamburgermenu rechts bovenin (dekstop-versie) op instellingen > abonnementen klikken. Hier kan je jouw facturen bekijken en je abonnement opzeggen.

Waarom moet ik betalen om enkel toegang te krijgen tot het community deel zonder de programma's?

Om twee redenen. Enerzijds is het wetenschappelijk bewezen dat je commitment groter is wanneer je ergens voor moet betalen. Hoe hoger het bedrag en daarmee de pijn die het diep in je systeem als het ware kost, hoe groter het commitment. Door je een bijdrage te vragen voor het community deel, zullen alleen de mensen die het echt willen, aansluiten.

Anderzijds kost de community omgeving mij geld. Door een kleine bijdrage van jou als deelnemer kan deze sacred space, deze veilige plek met gelijkgestemden, bestaan.

Is het ook mogelijk de programma's los aan te schaffen?

Ja, dit is mogelijk. Zie meer informatie per programma bij het onderdeel 'Programma's' hier op deze pagina. Je kan direct het programma aanschaffen door op de oranje knop te klikken.

Wil je nog meer informatie over het programma zelf, klik dan op de afbeelding.

“De online cursus ‘Jouw droomleven’ heeft geholpen bij het voor mezelf overzicht creëren. Wat mij rust oplevert en in beweging brengt. De oefening over de tijdslijn was vind ik bijvoorbeeld super waardevol. Het is zeker een aanrader om deze cursus te volgen, omdat het helpt om inzicht en overzicht te creëren waardoor verwarring en/of chaos in mijn hoofd opgeruimd wordt.”
Britta, eigenaresse Soul Blossom

Ben je er klaar voor...
...om vanuit je essentie te  leven?

Yes, ik ga ervoor!