Sacred Garden

Een liefdevolle community om op natuurlijke wijze te leren te leven vanuit je essentie

Naar de programma's
De Sacred Garden staat symbool voor je ziel. 

Alles is jouw Sacred Garden heeft een boodschap voor jou in de vorm van een spirituele of geneeskrachtige betekenis om te verbinden met je ziel, jouw essentie.


In allerlei religieuze en spirituele tradities nemen tuinen een belangrijke plaats in, waarbij de tuin symbool staat en een spiegel is voor je ziel. Zoals jij je ziel koestert zal dit ook in je tuin terug te zien zijn. Straalt je tuin een vitale energie uit of is het een grote levenloze bedoeling? Is het een tuin om jezelf en andere wezens in te voeden? Je innerlijke en uiterlijke tuin wijzen je de weg om in alignement met jezelf te komen. Tuinieren is dan ook een helende activiteit om weer in contact met je essentie te komen.

"Kijk diep in je natuur en je begrijpt alles beter"

Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Wij zijn zelf natuur. Natuur is buiten en binnen ons. In de natuur zie je de boodschappen voor hoe het in jouw binnenwereld, jouw persoonlijke natuur is.

Al eeuwen zijn wij mensen gewend om te leven vanuit schaarste en angst. Op dit oeroude gevoel wordt vandaag de dag  in veelvoud op in gespeeld met stress-, burn-out- en depressieve klachten tot gevolg. We mogen niks missen namelijk. 

Tegelijkertijd zijn we in essentie liefde. Liefde die altijd en overvloedig aanwezig is. Echter, door o.a. dingen die je meemaakt en je familiesysteem bouw je conditionering en overlevingsmechanismen op. Deze komen tussen jou en je daadwerkelijke essentie te staan, waardoor onbewust je weer meer gaat leven vanuit het gevoel van schaarste, tekort en angst. Met als gevolg mentale, emotionele en fysieke klachten. 

Maar stel je voor... 

Hoe fijn het is als je die conditionering en overlevingsmechanismen los kan laten?! En dat je jouw leven vanuit een Joy-gevoel kan indelen, die vanuit je kern komt.

De Sacred Garden is een liefdevolle community waarin Esther Luna je meeneemt om op natuurlijke wijze te leren te leven vanuit je essentie. Door onder andere te onderzoeken hoe jouw droomleven eruit ziet, wat jouw blauwdruk is, te verbinden met de natuur en haar cycli creëer je bewustwording bij jezelf, mag je vertragen, leer je jezelf op diepere lagen kennen en kan je keuzes gaan maken voor een natuurlijk en liefdevol leven in alignement met jouw essentie


Naast hierover te leren en het leven vanuit je essentie te onderzoeken, is er ook ruimte voor verbinding.  We doen al zoveel alleen. De Sacred Garden is ook een plek om te delen over jouw proces en van elkaar te leren. Het is een plek waar gelijkgestemden in liefde samenkomen.

Zelf ben ik, Esther Luna, altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording te combineren met natuurlijke geneeswijzen, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Door het loslaten van conditionering heb ik zoveel lagen losgelaten en ben ik weer dichter bij mijn essentie gekomen. 

Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.

Mijn missie is om jou te gidsen om ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurlijk lifecoach en natuurgeneeskundige therapeut i.o. begeleid ik jou terug naar jouw essentie. Zo gids ik je onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, weer naar de wijsheid van je lichaam te leren luisteren en naar jouw eigen energie te gaan leven. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

“Esther Luna is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther Luna bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther Luna heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther Luna aan het juiste adres!”

Michelle

Leerkracht basisschool

Sacred Garden programma's

Jouw essentie leven

Jouw blauwdruk

Wanneer je geboren wordt, kom je op deze aarde met jouw persoonlijke blauwdruk. Een pakketje met jouw persoonlijkheden, je energieflow, je element, fysieke kenmerken, etc. Een van de bekendste is je DNA. Naast je DNA kan jouw persoonlijke blauwdruk ook uitgelegd worden via Human Design, je geboortehoroscoop, iriscopie, Mayan calander,  Natuurgeneeskunde, etc. Ze vullen elkaar aan, waardoor jij jezelf steeds dieper kan begrijpen.


Jouw blauwdruk ondersteunt je om vanuit jouw eigen flow en essentie je leven te leven. Dit programma neemt je mee in de wereld van jouw blauwdruk. 

Jouw droomleven

Werken is voor veel mensen het grootste onderdeel van hun leven. Dat waar ze het meeste tijd aan besteden. Maar velen doen geen werk dat aansluit bij hun verlangens, voorwaarden, talenten en passies. Het ligt niet in lijn met hun essentie. Herkenbaar?


In dit programma ontdek je o.a.  jouw levensdoel, jouw verlangen, jouw kernwaarden en leer je welke stappen je nu kan zetten om jouw leven in te richten aangesloten op jouw verlangens, volgens jouw voorwaarden, waar jij goed in bent en op een manier dat het je energie en voldoening geeft.

Klik hier meer meer informatie

“Het online programma ‘Jouw droomleven’ heeft geholpen bij het voor mezelf overzicht creëren. Wat mij rust oplevert en in beweging brengt. De oefening over de tijdslijn was vind ik bijvoorbeeld super waardevol. Het is zeker een aanrader om deze cursus te volgen, omdat het helpt om inzicht en overzicht te creëren waardoor verwarring en/of chaos in mijn hoofd opgeruimd wordt.”
Britta, eigenaresse Soul Blossom

Natuurlijk leven

Jaarprogramma: Leven volgens natuurlijke cycli

Natuurlijk leven als weg om terug te keren naar jouw essentie. Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Leven volgens de ritmen van de natuur laat je verbinden met jezelf, jouw eigen ritme en het grotere geheel. Een holistisch geheel dat naadloos in elkaar past en met elkaar verbonden is.


De cycli van de seizoenen, maan,  menstruatie, organen en meer vind je o.a. in dit programma. 


Live: intentie 1 januari 2024

Het helend vermogen van voeding

Een liefdevol voedingsprogramma over het helende vermogen van voeding. 

Laagje voor laagje pel je jezelf af om weer bij je kern uit te komen, ermee te verbinden en daar vandaan te leven. 

Met voeding in de breedste zin van het woord, als leidraad om zo een stevige en gezonde fundering te leggen, waar je altijd op terug kan vallen.

Klik hier voor meer informatie

Reizen met cacao

Cacao is tegenwoordig heel populair in Westerse landen. Overal zie je dat er cacao ceremonies worden gefaciliteerd. 

In de Mayan cultuur is cacao een sacred food. Er zit een heel gedachte goed achter.

In dit programma leer je meer over het gedachtegoed achter het gebruik van cacao, de benefits en rode vlaggen van cacao en hoe jijzelf met cacao kan verbinden.

Klik hier voor meer informatie

Kruiden als medicijn

Wil je echt de diepte in en toegang tot alle programma's en live online sessies?

Kies dan voor het Sacred Garden abonnement

333,- per jaar of 33,- per maand

Sacred Garden abonnement
  • Toegang tot het community deel van de Sacred Garden
  • Toegang tot alle online live sessies (o.a. maandelijkse cacao ceremonie)
  • Jouw droomleven-programma t.w.v. 147,-
  • Het helend vermogen van voeding-programma t.w.v. 147,-
  • Reizen met cacao-programma t.w.v. 147,-
  • Leven volgens natuurlijke cycli-programma t.w.v. 222,-

Veel gestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de community?

Nadat je een abonnement voor de community of een van de programma's hebt aangeschaft, krijg je automatisch toegang. Per e-mail ontvang je hierover de gegevens. Kijk ook even in je spam-box of er daar geen mails in terecht komen.

Heb je al een account in de community dan wordt je abonnement of programma toegevoegd aan je account.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Afhankelijk van jouw gekozen abonnementsduur kan je je abonnement per maand, kwartaal of jaar opzeggen. In de online community omgeving kan je via het hamburgermenu rechts bovenin (dekstop-versie) op instellingen > abonnementen klikken. Hier kan je jouw facturen bekijken en je abonnement opzeggen.

Waarom moet ik betalen om enkel toegang te krijgen tot het community deel zonder de programma's?

Om twee redenen. Enerzijds is het wetenschappelijk bewezen dat je commitment groter is wanneer je ergens voor moet betalen. Hoe hoger het bedrag en daarmee de pijn die het diep in je systeem als het ware kost, hoe groter het commitment. Door je een bijdrage te vragen voor het community deel, zullen alleen de mensen die het echt willen, aansluiten.

Anderzijds kost de community omgeving mij geld. Door een kleine bijdrage van jou als deelnemer kan deze sacred space, deze veilige plek met gelijkgestemden, bestaan.

Is het ook mogelijk de programma's los aan te schaffen?

Ja, dit is mogelijk. Zie meer informatie per programma bij het onderdeel 'Programma's' hier op deze pagina. Je kan direct het programma aanschaffen door op de oranje knop te klikken.

Wil je nog meer informatie over het programma zelf, klik dan op de afbeelding.

Ben je er klaar voor...
...om vanuit je essentie te  leven?

Yes, ik ga ervoor!