Jouw droomleven

Onder jouw voorwaarden en waardevol leven creëren

Leven met plezier

Een waardevol leven waarin je geniet en plezier maakt.

Het roer in handen

Jij staat weer als een kapitein achter het roer van jouw leven.

Keuze checklist

Een op jouw afgestemde lijst om keuzes te maken die bij jouw passen.

Lijkt het alsof je nergens past?

Al in mijn tienertijd was ik, Esther Luna, zoekende wat ik als werk wil doen en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Beginnend met een krantenwijk, snel opgevolgd door het zijn van de suikerspinmevrouw in de Koningin Juliana Toren.

En in en na mijn studententijd werken voor de studentenstijldansvereniging USDV U Dance en verschillende stageplekken als het Nederlands Film Festival en Maas theater, dans en podium.

Leuke plekken, maar ik kon niet voor eeuwig voor stagetarieven blijven werken.

Dus ik schreef sollicitatiebrieven. De ene na de andere. Ik denk dat ik er wel honderden heb verstuurd. Maar nergens kwam ik er tussen. Met als gevolg dat ik op mijn 25e met een universitaire opleiding en mooie kwaliteiten op zak in de bijstand terecht kwam. 


"Waarom zit jij in de bijstand?!"kreeg ik te horen. En ik dacht: "You tell me!"


Na wat hulp kwam ik weer aan het werk, maar weer in banen waar ik niet gelukkig van werd.

Mijn leven, mijn voorwaarden

Leuke plekken, slechte arbeidsvoorwaarden. Niet leuke plekken, redelijke arbeidsvoorwaarden. Uiteindelijk maakte het me allemaal ongelukkig. Totdat ik besloot volgens mijn voorwaarden en kwaliteiten te gaan leven.

Ik ging onderzoeken en in helder in kaart brengen wie ik ben, waar ik voor sta en elke patronen me gebracht hebt tot waar is toen was gekomen (maar me eigenlijk niet meer dienden). Met dit bewustzijn en overzicht kon ik bewust andere keuzes gaan maken en zo met elke keuze verandering in mijn leven aanbrengen. En zo kwam mijn ideale leven steeds een stapje dichterbij

Door deze bewustwordingsreis ontdekte ik waar ik allemaal niet in verbinding met mezelf leefde. Met als gevolg dat ik in een burn-out terecht kwam. Al de moeheid van het doorgaan en sterk zijn kwam eruit. Dit was voor mij het punt dat ik echt voor mezelf ben gaan kiezen. Niet meer me aanpassen naar wat anderen vonden, maar mijn eigen pad volgen. In augustus 2021 nam ik een podcast-aflevering op over wat het creëren van je droomleven voor mij inhoud.

Inmiddels leef ik mijn leven passend bij mijn energieflow in en doe ik dat waardoor ik me blij en gelukkig voel. Zo run ik mijn eigen bedrijf Ground Yourself in natuurlijke bewustwording, begeleid ik vrouwen terug naar hun essentie, bepaal ik mijn eigen werktijden en salaris, geniet ik van mijn leven en leef ik heerlijk dicht bij de natuur. Voor mij een droom die uitkomt en een die elke dag door ontwikkelt. 


Nieuwsgierig naar hoe jouw droomleven eruit ziet? Klik hier om jouw GRATIS visualisatie aan te vragen

Wil jij ook ontdekken hoe jouw droomleven eruit ziet én direct in actie komen?

 • Je weet waar jij blij van wordt en leeft met meer plezier.
 • Je hebt inzicht in welke keuzes je tot nu toe in je leven hebt gemaakt.
 • Je hebt letterlijk een beeld van hoe jouw droomleven eruit ziet.
 • Je voelt waar jij voor staat, wat voor jou belangrijk is.
 • Je weet waar je goed in bent, wat je talenten zijn.
 • Je hebt helder wat jouw randvoorwaarden zijn voor jouw ideale leven.
 • Je hebt een persoonlijke checklist, die je helpt keuzes te maken die bij jou passen.
 • Je neemt regie over jouw leven om van jouw verlangens werkelijkheid te maken.
Dit wil ik!


Britta

Eigenaresse Soul Blossom

“Het online programma ‘Jouw droomleven’ heeft geholpen bij het voor mezelf overzicht creëren. Wat mij rust oplevert en in beweging brengt. De oefening over de tijdslijn vind ik bijvoorbeeld super waardevol. Het is zeker een aanrader om deze cursus te volgen, omdat het helpt om inzicht en overzicht te creëren waardoor verwarring en/of chaos in mijn hoofd opgeruimd wordt."

Joy als fundament

Weten waar jij plezier door ervaart, is je fundament voor jouw ideale en waardevolle leven.

Schrijven en tekenen

Door schrijf- en tekenopdrachten maak je zichtbaar wat jouw proces is (geweest).

Visualiseren

Het visueel maken van jouw droomleven, zodat op elk niveau in jouw lichaam helder is waar je naartoe wil groeien.

Video's

Video's bij alle opdrachten en oefeningen voor extra uitleg en ondersteuning.

Reflecteren

Om diepere inzichten te verwerken en integreren in jouw leven.

In actie komen

Zonder actie blijft je ideale leven een droom.

Willemijn

Opleider exameninstituut

“In de coaching heb ik Esther Luna leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”
€97,-

Ben je klaar voor jouw droomleven?

 • 8 modules, 7 lessen, 10  praktische opdrachten om jouw droomleven helder te maken.
 • Tutorials, audio-meditatie, schrijf- en tekenopdrachten, feedbackoefeningen en meer.
 • Elke dag toegang tot het programma via de Ground Yourself community.
 • 3 maanden toegang, werk in je eigen tijd en tempo. 
 • Langer toegang tot het programma? Kies dan voor 'lifetime' toegang.
 • Behoefte aan cheerleaders tijdens jouw proces? Kies dan voor het programma 'met support'.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Na het aanschaffen van het online programma ontvang je geheel automatisch inloggegevens. Het kan zijn dat het enkele minuten duurt voordat de mail bij je binnenkomt. En kijk vooral ook in je spambox of de mail met inloggegevens niet daarin terecht is gekomen. Na het activeren van jouw account kan je direct aan de slag!

Mocht het onverhoopt gebeurden dat je geen mail met inloggegevens ontvangt, neem dan per mail contact met ons op. Dan zorgen wij er voor dat je alsnog toegang tot het programma krijgt.

Hoe lang ben ik per stap bezig?

Het hangt af van hoe uitgebreid je de stappen uitwerkt.

Hou rekening met 30 tot 60 minuten per stap.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Standaard heb je 3 maanden tot het programma Jouw droomleven. Heb je meer tijd nodig of wil je op een later moment terugkeren naar het programma om hem nogmaals te doorlopen? Dan kan je er ook voor kiezen om lifetime toegang aan te schaffen. Dan krijg je toegang tot het programma zolang het programma bestaat. Je kan dan net zo vaak terugkeren naar de oefeningen als je wilt. Plus daarbij krijg je ook alle toekomstige updates van het programma er gratis bij.

Wat houdt het programma 'met support' in?

Wanneer je kiest om bij het online programma 'Jouw droomleven' support aan te schaffen, krijg je toegang tot een speciale groep (ook wel een board genoemd) in de Ground Yourself community. Daar kan je vragen stellen, hulp vragen als je vastloopt, over jouw proces delen, je laten inspireren door anderen en elkaar supporten. Samen is leuker dan alleen! Plus je komt ook nog eens verder!

Moet ik specifiek op zoek zijn naar een baan om het programma te kunnen doen?

Nee, je kan de stappen gebruiken op elk vlak van je leven. Dus voel je bijvoorbeeld in het algemeen niet veel voldoening en wil je er achter komen, waar je blij van wordt? Of heb je het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit op een bepaald thema? Ook dan is het online programma Jouw droomleven waardevol om te doorlopen. De oefeningen helpen je hierop inzicht te krijgen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kan ervoor kiezen om het programma in een keer aan te schaffen of je kan kiezen om in drie termijnen te betalen. Kies je voor het betalen in termijnen dan wordt het bedrag via automatische incasso drie maanden op rij van je rekening af geschreven.

Klaar voor de start?

Klaar voor de start?