Reizen met cacao

~ Leven vanuit liefde ~

Verbinden met de universele liefde is gelijk aan leven vanuit je essentie. We zijn namelijk allemaal in essentie liefde. 

Pure 100% rauwe cacao kan je hierin helpen. Cacao helpt je hart te openen, daar waar je liefde woont, en zo ruimte te geven aan de liefde in jou. En hoe vaker je met de liefde in jou verbindt, hoe sterker die verbinding wordt en het steeds natuurlijker wordt om je leven vanuit liefde, vanuit jouw essentie, te leven.

Een deep dive in cacao

Sinds dat cacao in 2020 mijn leven binnen is gekomen, is ze  een steeds groter onderdeel van mijn leven geworden. Ze heeft een plek in mijn hart gekregen, kan je wel zeggen. Het begon met zelf te verbinden met cacao, een uitnodiging ontvangen om een cacao facilitator programma te volgen om vervolgens zelf cacao ceremonies te verzorgen. Tot op de dag van vandaag begeleid ik nog steeds met veel plezier en liefde zowel online als offline cacao ceremonies.

Echter, op de achtergrond kriebelde er ook iets. Ik voelde dat ik me dieper in de wereld van cacao mocht verdiepen en op diepere lagen de verbinding met haar aan mocht gaan. Met de opkomst van de populariteit van cacao ceremonies in onze Westerse samenleving mis ik vaak de diepgang. In de zin dat een cacao ceremonie niet een quick fix of zomaar even leuk om een keer mee te maken. Er zit zoveel meer achter! 

Vanuit mijn verlangen naar meer diepgang kwam er weer een uitnodiging op mijn pad. Sindsdien leer ik via de cultuur van de Maya's, daar waar cacao oorspronkelijk vandaan komt, over onder andere cacao. Zo leer ik dieper over de betekenis en werking van cacao, hoe respect te doen aan rituelen die al eeuwen oud zijn, de symbolieken en verschillende energieën in de natuur en hoe hiernaar te leven en nog heel veel meer!

"Cacao laat je voelen wat er gevoeld dient te worden,
zodat je jouw ware essentie gaat leven"

Wat houdt het programma in?

Reizen met cacao is een deep dive in de wereld van cacao. Na volgen van dit programma heb je naast de basiskennis over cacao ook een diepere basis gelegd voor jezelf om fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch met cacao te reizen.

Of je nu voor het eerst je verdiept in pure rauwe cacao en haar in je eigen persoonlijke ontwikkeling wilt inzetten of dat je coach, therapeut, yogi of ceremonie facilitator bent en je cacao in jouw bestaande begeleiding wilt verwerken. In beide scenario's geeft dit programma je handvatten om de diepte op te zoeken onder begeleiding van de cacao spirit.

En wat je zoal aan onderwerpen tegenkomt, is:

De geschiedenis van cacao

In deze module leer je over de oorsprong van cacao en maak je een reis door de tijd met haar. Ook komt een sjamanistische en natuurgeneeskundige kijk op ceremonies en cacao langs.

Cacao als plantmedicijn

Wat is pure rauwe ceremoniële cacao? In dit onderdeel leer je er alles over. Daarnaast krijg je ook handvatten hoe je de juiste kwaliteit cacao in huis haalt en er je eigen cacaodrink van maakt.

Cacao en gezondheid

In deze module leer je over de gezondheidsvoordelen en effecten van cacao. Maar ook over de contra-indicaties. Welke voedingswaarde zitten in cacaobonen? En welke fysieke en mentale voordelen kan je ervaren bij het drinken van ceremoniële cacao?

Cacao en persoonlijke ontwikkeling

Verbinding maken met jezelf, anderen en de natuur komt in dit onderdeel uitvoerig aan bod. We duiken hoe cacao je hart helpt openen en hoe dit je kan ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Leven vanuit je hart

In deze module gaan we dieper in op de werking van het hart, haar symboliek en haar energie. We duiken in het thema liefde en wat jij kan doen om jezelf en anderen te ondersteunen je hart in balans te brengen, zodat de liefde vrij kan stromen.

20 energieën in het lichaam

Dit is een hele bijzondere module. In deze module maak je een reis langs twintig energieën die we allemaal in ons hebben, aldus de Maya's, en ons tot een volwaardig en heel mens maken. Al deze energieën hebben we als mens te ontwikkelen en balanceren in onszelf om onze energie vrij te laten stromen.

Cacao ceremonies faciliteren

Je ziet ze tegenwoordig in allerlei vormen langskomen, cacao ceremonies. In deze module krijg handvatten om voor jezelf thuis of voor anderen een Westerse cacao ceremonie te faciliteren. 

Integratie na cacao ceremonie

Cacao kan van alles in je binnenwereld in beweging zetten. In deze module leer je handvatten die je helpen om dat wat er bij jezelf of bij een ander tijdens een cacao ceremonie los is gekomen, te integreren in je leven. Wat pas wanneer je het daadwerkelijk verwerkt in je dagelijks leven, krijgt het diepere waarde.

Nu voor maar 147,-.


♡ 10 modules met 51 lessen om een deep dive reis met cacao te maken

♡ Video's, tekst, audio-meditatie, schrijf- en tekenopdrachten, feedbackoefeningen en meer

♡ 24/7 toegang tot het online programma via de Sacred Garden, oftewel de Ground Yourself community

♡ Een plek waar je al je vragen, ervaringen, inzichten en meer omtrent cacao kan delen om zo samen de reis met cacao aan te gaan

♡ Standaard 3 maanden toegang. Behoefte aan meer tijd? Kies dan voor 'lifetime' toegang en ontvang alle toekomstige updates er gratis bij

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Na het aanschaffen van het online programma ontvang je geheel automatisch inloggegevens. Het kan zijn dat het enkele minuten duurt voordat de mail bij je binnenkomt. En kijk vooral ook in je spambox of de mail met inloggegevens niet daarin terecht is gekomen. Na het activeren van jouw account kan je direct aan de slag!

Mocht het onverhoopt gebeurden dat je geen mail met inloggegevens ontvangt, neem dan per mail contact met ons op. Dan zorgen wij er voor dat je alsnog toegang tot het programma krijgt.

Waar kan ik het programma volgen?

Wanneer je deelneemt aan het online programma Reizen met cacao krijg je toegang toe de Sacred Garden. Dit is de community omgeving van Ground Yourself. Hier vind je onder het kopje programma's het cacao-programma terug.

Hoelang heb ik toegang tot het programma?

Standaard heb je 3 maanden toegang tot het programma. Heb je meer tijd nodig of wil je op een later moment terugkeren naar het programma om hem nogmaals te doorlopen? Dan kan je er ook voor kiezen om lifetime toegang aan te schaffen. Dan krijg je toegang tot het programma zolang het programma bestaat. Je kan dan net zo vaak terugkeren naar de oefeningen als je wilt. Plus daarbij krijg je ook alle toekomstige updates van het programma er gratis bij.

Kan ik vragen stellen en dingen delen tijdens het programma?

Bij het programma krijg je toegang tot een speciale groep (ook wel een board genoemd) in de Sacred Garden, de Ground Yourself community. Daar kan je vragen stellen, hulp vragen als je vastloopt, over jouw proces delen, je laten inspireren door anderen en elkaar supporten. Samen is leuker dan alleen! Plus je komt ook nog eens verder!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kan ervoor kiezen om het programma in een keer aan te schaffen of je kan kiezen om in drie termijnen te betalen. Kies je voor het betalen in termijnen dan wordt het bedrag via automatische incasso drie maanden op rij van je rekening af geschreven.

Kan ik met dit programma ziekten genezen?

Fijn om te benadrukken is dat Reizen met cacao een educatief programma is. De verstrekte informatie niet bedoeld is om ziekten op welk level dan ook te diagnosticeren, behandelen of genezen. Leef je met ziekte? Raadpleeg een gekwalificeerde (natuur)geneeskundige voor (medisch) advies.

Klaar voor de start?