Testimonials

Ik laat mij begeleiden door Esther Luna met behulp van de Bachbloesems. Ik ervaar de bloesems als liefdevolle steun, die mij helpt in mijn proces. De bloesems zijn in een gesprek met Esther Luna helemaal op mijn proces en waar ik aandacht aan wil geven afgestemd. De werking is waanzinnig mooi. Ik kan heel bewust verandering in positieve zin waarnemen. Ik voel me dankbaar. Esthers Luna liefdevolle begeleiding en zorgvuldigheid  samen met de bloesems geven mij een heel geborgen en veilig gevoel. Ik voel me gezien en gehoord en gesteund in het herinneren/ervaren van mijn eigen kracht en liefde. Dank je wel 🙏💫

Britta, eigenaresse Soul Blossom
Willemijn, opleider exameninstituut
“In de coaching heb ik Esther Luna leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”
Janine, student

“In het coachtraject met Esther Luna hebben we gekeken naar wat ik nou echt wil. Op een nuchtere, erg prettige manier en met de nodige hoeveelheid spiegelen is het haar gelukt om mij meer te laten luisteren naar mijn eigen lichaamssignalen en behoeften. Door meer in mijn eigen kracht te staan, mag stapje voor stapje mijn pad aan mezelf ontvouwen.

Het was een ontzettend fijne ervaring en ik kan Esther Luna van harte aanbevelen.”

“Na een lange tijd van ongeveer 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt vroeg ik mijzelf af of ik dit nog wel leuk vond en nog langer in deze branche wilde blijven werken. Esther Luna heeft mij goed laten inzien wat mijn talenten waren en mijn kernwaarden, hierbij gaf ze in de sessies die we hebben gehad een veilig en vertrouwd gevoel.


Tijdens het traject ben ik actief op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden qua werk en ook privé, mede daardoor is er ook een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen.

Ik zou iedereen dit traject aanraden als je in een dip zit op je werk of sowieso om een andere kijk op je werk te krijgen en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.”

Wilbert, Sous Chef
Bianca, virtual manager
“Esther Luna helpt je d.m.v. haar coaching om te aarden en (weer) met jezelf in contact te komen. Ze geeft je concrete tips waarmee je direct aan de slag kan. Heb je moeite met de balans vinden in je leven, wil je meer energie en ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen in contact met jezelf te komen zodat je bewuster kan leven, dan beveel ik Esther Luna van harte aan.”
Jeff, trainer
“Het traject wat ik met Esther Luna heb mogen doorlopen is het best te omschrijven als de katalysator van de beoogde beweging in mijn leven. Met een grote dosis humor, gevoel voor verbinding en altijd de juiste (scherpe) vraagstelling wist ze me continu tot nieuwe inzichten te brengen. Regelmatig positief confronterend, maar altijd met een gevoel van wederzijds respect, vertrouwen en veiligheid hebben we vorderingen kunnen maken welke ik voor de rest van mijn leven mee kan nemen. Een unieke ervaring voor mij, waar ik nog elke dag van mag genieten. Thanks Esther Luna!”
Nadia, woonachtig in België
“Hartelijk bedankt voor de manier waarop u mij benaderde, Esther Luna. U was heel oprecht, het was wel confronterend, maar af en toe wel nodig. Esther Luna heeft mij zeker geholpen om mijn ogen nog eens te openen, wat eigenlijk heel belangrijk is: liefde en zeker dit naar mijn kinderen toe. Voor mij wat meer werk aan de winkel dus. Terug leren voelen, gevoelens die ik allang heb leren onderstoppen.”

“Esther Luna is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther Luna bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther Luna heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther Luna aan het juiste adres!”

Michelle, leerkracht basisschool
Britta, eigenaresse Soul Blossom
“Esther Luna heeft voor ons liefdevol en zuiver een prachtige en veilige omgeving gecreëerd, waarin ik tijdens de cacao ceremonie helemaal in mezelf naar binnen kon gaan. In liefdevolle aandacht gefaciliteerd. Dankjewel!”
Daniëlle, pedagogisch medewerker
“Het was hartverwarmend, de cacao ceremonie! Een bewust gekozen moment die heel fijn, warm en veilig voelde waarbij ik de verbinding aan kon gaan met mezelf en de overige deelnemers. Voor nu heb ik meegenomen dat het een hele positieve eerste ervaring was en zeker voor herhaling vatbaar.”
Aukje, commercieel medewerker
"Een geborgen en uitnodigende, begeleidende reis naar binnen toe. Waarbij ik samen met anderen even helemaal tot mezelf en mijn hart kon komen. Ik neem het kado mee van diepe ontspanning en het inzicht om energiewerk weer meer toe te laten. Ook het inzicht dat ik meeneem is dat één bewust moment van terugreizen naar en in mezelf, me weer geordend en afgestemd op de rit zet."
Jeanicke, 35 jaar
“De cacao ceremonie was verbindend. Ik ben dankbaar dat ik zelfliefde heb mogen ervaren. Boeken gaan dicht, zodat er ruimte gemaakt kan worden voor nieuwe verhalen.”
Bert, eigenaar B&B De Slaperije
“De cacao ceremonie met meditatie was inspirerend, verdiepend, verbindend, liefdevol, landend, emotioneel, warm, overweldigend. Het inzicht dat ik meeneem is de verbinding tussen aarde en “hemel” en alle angst en pijn, oneindige liefde en verbinding die erbij vrijkwam.”
Karina, begeleidster in de zorg
"Een fijn sessie met een heerlijke bodyscan en orakelkaarten, waaruit ik bevestiging meeneem dat ik mag vertrouwen."
Merel, 38 jaar
"Een fijn rustmoment om te verbinden en in te tunen op mezelf en alles wat in mij leeft. Een moment om jezelf tegen te komen en liefdevol te aanschouwen wat er is. Het inzicht dat ik meeneem uit de sessie is dat ik het leven soms té serieus neem."

“De online cursus ‘Jouw droomleven’ heeft geholpen bij het voor mezelf overzicht creëren. Wat mij rust oplevert en in beweging brengt. De oefening over de tijdslijn was vind ik bijvoorbeeld super waardevol. Het is zeker een aanrader om deze cursus te volgen, omdat het helpt om inzicht en overzicht te creëren waardoor verwarring en/of chaos in mijn hoofd opgeruimd wordt.”

Britta, eigenaresse Soul Blossom
Annette
“Ik heb zowel live als online pilates lessen bij Esther Luna gevolgd en deze allebei als erg prettig ervaren. Esther Luna is rustig maar doortastend. Ze heeft oprechte aandacht voor iedereen. Ik kreeg het gevoel door haar te worden gezien. De lessen hebben dezelfde opbouw, zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt, maar het werd niet saai.”
Lucy
“Esther Luna past de lessen héél fijn aan naar het niveau van de deelnemers en de aanwijzingen zijn helder en eenduidig.”
Angela
“De eerste sport die ik echt volhoud en waarnaar ik uitkijk! Esther Luna geeft les op een niet-prestatie-gerichte manier waardoor ik mezelf steeds sterker voel worden. Ik vind het heerlijk!!”
Geert
“Esther Luna geeft persoonlijke aandacht zowel tijdens de training alsook daarvoor.”

“Ik heb nog nooit les gehad van iemand die me zo het gevoel geeft dat ik als individu er kan zijn in een les en vind het ongelooflijk hoe jij dat voor mekaar krijgt. Het is zo fijn om het gevoel te mogen krijgen dat je niet goed of slecht bent, maar het gewoon prima is om je eigen niveau te hebben en prima om je eigen grenzen te hebben en te respecteren maar daarnaast ook hele persoonlijke tips of aanvullingen (of variaties/uitdagingen) aangereikt te krijgen. Superfijn en heel erg mooi!”

Selien