Over Ground Yourself

Leef jouw essentie

De missie van Ground Yourself is om jou te gidsen opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Zodat je vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven kan leiden. Als lifecoach en eigenaar van Ground Yourself gidst Esther Luna Verloop, jou onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, het zelfhelend vermogen van je lichaam aan te zetten, je lijf op het juiste conditie- en krachtniveau te te brengen en de balans (weer) in je dagelijks leven te krijgen. Met als doel dat je weet wie je bent, welke route je wilt lopen en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Zelf is Esther Luna altijd veel fysiek bezig geweest en heeft ze haarzelf veel ontwikkeld via allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens dit proces merkte ze dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heeft ze haarzelf op een dieper level leren kennen. Effect: ze snapt haarzelf veel beter, kan anticiperen op situaties en regie pakken om haar leven zodanig in te richten dat ze zich gelukkig voelt.

Esther Luna Verloop

1/3  Emotionele Projector met zonteken Stier en maanteken Leeuw. In alles wat Esther Luna doet is de rode draad dat ze je op natuurlijke wijze begeleid richting jouw essentie.


"Alles zit al in je, je hoeft het alleen maar te herinneren"
En dan natuurlijk te gaan leven 😉


Eigenaar  Ground Yourself
Life- & loopbaancoach (Human Design & holistisch)
Programma ontwikkelaar voor de Ground Yourself community  
Cacao ceremonie facilitator
Natuurgeneeskundig therapeut i.o.

Kim Minten

Kim is de techniek-lover van Ground Yourself. Zij zorgt ervoor dat alles technisch goed werkt en ingeregeld staat.

Team-uitbereiding

Gezocht: 

Boekhoud-fan

Zit jij graag met je neus in de cijfers? Ground Yourself verwelkomt graag een boekhoud-fan. Iemand die blij wordt van cijfers, graag structuur brengt in de administratie en mee wil denken aan de financiële gezondheid van Ground Yourself.

Heb je ook nog eens affiniteit met (natuurlijke) bewustwordingen en persoonlijke ontwikkeling? Stuur dan een bericht om kennis te maken.

Gezocht:

Juridische allesweter

Weet jij alles van juridische zaken? Dan verwelkomt Ground Yourself jou graag. Iemand die alles weet op het gebied van de wet, ondernemen, juridische regels en vanuit deze kennis graag meedenkt in het verstevigen van het fundament van bedrijven.

Heb je ook nog eens affiniteit met (natuurlijke) bewustwordingen en persoonlijke ontwikkeling? Stuur dan een bericht om kennis te maken.

Gezocht:

Costumer Journey geek

Word jij helemaal blij en enthousiast in het uitdenken van de reis die (potentiele) klanten van Ground Yourself mogen maken? Zodat ze geinspireerd worden om in beweging te komen. En dat in die reis helder is welke stappen ze kunnen zetten?

Dan verwelkomt Ground Yourself jou graag. Iemand die alles weet op het gebied van marketing, communicatie en costumer journey en vanuit deze kennis graag meedenkt in het zichtbaar maken van Ground Yourself.

Heb je ook nog eens affiniteit met (natuurlijke) bewustwordingen en persoonlijke ontwikkeling? Stuur dan een bericht om kennis te maken.

Gezocht:

Community manager

Vind jij het leuk om groepen te enthousiasmeren en activeren? 

Dan verwelkomt Ground Yourself jou graag. Iemand die affiniteit heeft met (natuurlijke) bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, graag online contact is met mensen en vanuit deze kwaliteit graag meedenkt over de groei van de Ground Yourself community.

Word je hier blij van? Stuur dan een bericht om kennis te maken.

Gezocht:

Programma makers

Ben jij specialist op een of meerdere gebieden van natuurlijke heling en persoonlijke ontwikkeling?

Zoek je een platform om jouw kennis en ervaring via een online programma te delen met anderen?

Gezocht:

Gastbloggers

Ben jij specialist op een of meerdere gebieden van natuurlijke heling en persoonlijke ontwikkeling?

Zoek je een platform om op te publiceren omdat jouw wijsheden het verdienen om door anderen gelezen te worden?

De diensten

1:1-trajecten

Esther Luna gidst je in het loslaten van conditionering om meer in contact te komen met jouw kern, jouw essentie

Community

Natuurlijk leven als weg terug naar jouw essentie. Op een plek met waar je het samen mag doen met gelijkgestemden

Live events

Cacao ceremonies om te verbinden je met je hart, je eigen liefde, je hartsverlangen en in contact te komen met je ware essentie

Samenwerkingen

De Broederij

De Broederij in Nijmegen is een creatieve broedplaats en ontmoetingsplek. De Broederij zorgt ervoor dat mensen zich verbonden voelen met elkaar. Het is een sfeervolle en gezellige plek en in de tuin waan je je in de natuur, midden in een woonwijk. Ground Yourself maakt o.a. gebruik van de fijne Hooizolder voor cacao ceremonies.

Yogaschool UP to You

Yogaschool UP to You is bevindt zich in een monumentaal pand aan de Hoofdstraat van De Lier, in het Westland. Toen Esther Luna nog in Delft woonde heeft ze hier vele yogalessen, cacao ceremonies en andere workshops verzorgd. Nu verzorgd Ground Yourself nog cacao ceremonies daar. Zowel openbare in de mooie yogaruimte als privé ceremonies in de knusse bovenruimte.

Ook samenwerken?

Interesse om ook met Ground Yourself samen te werken? Bijvoorbeeld door het verzorgen van cacao ceremonies of workshops? Of heb je andere leuke ideeen?


Reik uit om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.