Over Ground Yourself

Leef jouw essentie

Mijn missie is om jou opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als holistisch natuurcoach en eigenaar van Ground Yourself help ik, Esther Verloop, jou onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, het zelfhelend vermogen van je lichaam aan te zetten, je lijf op het juiste conditie- en krachtniveau te te brengen en de balans (weer) in je dagelijks leven te krijgen. Met als doel dat je weet welke route je wilt lopen en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Zelf ben ik altijd veel fysiek bezig geweest en heb ik mezelf veel ontwikkeld via allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties en regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel.

Esther Verloop

Holistisch coach en eigenaar Ground Yourself

Cacao ceremonies

Live cacao ceremonies om te verbinden met je hart, je eigen liefde, je hartsverlangen.

Leer op natuurlijke, liefdevolle en holistische wijze jezelf te helen om te leven vanuit jouw kern.

Holistisch begeleidt Esther je meer in contact te komen met jouw kern, jouw essentie.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik weet nu waar mijn kwaliteiten liggen

“In de coaching heb ik Esther leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”

Willemijn, opleider exameninstituut

Ms. Nameless
Add Your Stars

Balans tussen werk en privé

“Esther is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther aan het juiste adres!”

Michelle, leerkracht basisschool

Ms. Nameless
Add Your Stars
Luisteren naar lichaamssignalen

“In het coachtraject met Esther hebben we gekeken naar wat ik nou echt wil. Op een nuchtere, erg prettige manier en met de nodige hoeveelheid spiegelen is het haar gelukt om mij meer te laten luisteren naar mijn eigen lichaamssignalen en behoeften. Door meer in mijn eigen kracht te staan, mag stapje voor stapje mijn pad aan mezelf ontvouwen.


Het was een ontzettend fijne ervaring en ik kan Esther van harte aanbevelen.”

Janine, student

Ms. Nameless
Add Your Stars