Het helende vermogen van voeding

Een liefdevolle bewustwordings- en opschoningsreis

Mentaal

Het opschonen van je gedachten geeft een verlichtend gevoel in je lichaam.

Emotioneel

Vastzittende en onderdrukte emoties veroorzaken mentale en fysieke klachten.

Fysiek

Het reinigen van je lichaam helpt je op elke niveau los te laten van wat je niet meer dient.

Wat als je klachtenvrij bent...

Al toen ik jong was, trok voeding mijn aandacht. Ik gaf zelf aan bij mijn ouders dat ik wilde leren koken, ik was me bewust van signalen die mijn lichaam me gaf welk voeding wel en niet te eten, ik zette het in om mezelf te troosten en comfort te bieden, en ik was gefascineerd over effecten die voeding op je lichaam kon hebben.

Tijdens mijn studententijd toen ik ook op nationaal en internationaal niveau wedstrijden stijldanste, ondervond ik de impact van voeding op mijn vitaliteit. Door anders te eten steeg mijn gevoel van vitaliteit en gezondheid met een stijgende lijn in korte tijd. Knieklachten verminderde, mijn conditie verbeterde, ik werd sterker, ik herstelde sneller na een grote inspanning en ik was zowel mentaal als emotioneel stabieler.

Alles is met elkaar verbonden...

Naast het anders eten en drinken, ging ik ook steeds bewuster om met hoe ik me op andere niveaus voedde. Zo nam ik mijn omgeving onder de loep, onderzocht ik welke informatie ik wel en niet tot me nam, werd ik me meer en meer bewust van mijn gedachten en waar ik mijn aandacht aan gaf.

Hoe bewuster ik kies waar ik me mee voed, hoe vitaler en gezonder ik me ga voelen.

Inmiddels run ik succesvol mijn eigen bedrijf onder mijn voorwaarden, zet ik selfcare hoog op mijn prioriteitenlijst, begrijp ik en luister ik naar de signalen van mijn lichaam en heb ik ruim 500 mensen weer in verbinding gebracht met henzelf, zodat ze goed voor henzelf kunnen zorgen.


Alles is met elkaar verbonden...

Naast het anders eten en drinken, ging ik ook steeds bewuster om met hoe ik me op andere niveaus voedde. Zo nam ik mijn omgeving onder de loep, onderzocht ik welke informatie ik wel en niet tot me nam, werd ik me meer en meer bewust van mijn gedachten en waar ik mijn aandacht aan gaf.

Hoe bewuster ik kies waar ik me mee voed, hoe vitaler en gezonder ik me ga voelen.

Inmiddels run ik succesvol mijn eigen bedrijf onder mijn voorwaarden, zet ik selfcare hoog op mijn prioriteitenlijst, begrijp ik en luister ik naar de signalen van mijn lichaam en heb ik ruim 500 mensen weer in verbinding gebracht met henzelf, zodat ze goed voor henzelf kunnen zorgen.


Bianca

Virtual manager

“Esther helpt je d.m.v. haar coaching om te aarden en (weer) met jezelf in contact te komen. Ze geeft je concrete tips waarmee je direct aan de slag kan. Heb je moeite met de balans vinden in je leven, wil je meer energie en ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen in contact met jezelf te komen zodat je bewuster kan leven, dan beveel ik Esther van harte aan."

Wil jij jezelf helen met voeding?

En praktische selfcare tools leren om jezelf te reinigen?

  • Je begrijpt hoe jouw lichaam haarzelf reinigt en kan jezelf hierin ondersteunen.
  • Je leert praktische tools om je lichaam te ontprikkelen en tot rust te brengen.
  • Je kan jezelf op holistische wijze helen met voeding.
  • Je hebt meer inzicht in de signalen die je lichaam je geeft.
  • Je bent je bewust dat alles met elkaar verbonden is en dus invloed op elkaar heeft.

Lisette

Gemeente projectsecretaris

“Heel jezelf met voeding - Een liefdevolle detox is een heel uitgebreid programma, waarin veel waardevolle informatie gedeeld wordt die direct toepasbaar is. Mij heeft het inzicht gegeven in dat ik meer tijd en aandacht mag geven aan het eten wat ik eet (er bewust mee bezig zijn) ipv er maar gewoon wat instoppen omdat het etenstijd is of mijn emoties dat aangeven."

Ontprikkelen

Een bewuste afbouw- en ontprikkelperiode als goede voorbereiding om te reinigen op elk niveau.

Orgaanstelsels

Begrijpen en toepassen van informatie over de verschillende organen en hun werking.

Holistisch

Alles is met elkaar verbonden, dus naast concrete fysieke tips om te reinigen ook tips op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Video's & audio's

Video's en audio's voor extra uitleg en ondersteuning.

Reflecteren

Om diepere inzichten te verwerken en integreren in jouw leven.

Praktische tools

Om ook na dit programma jezelf te kunnen blijven helen door middel van voeding.

Wat een eyeopeners!
"In de periode van Heel jezelf met voeding ben ik 2x ziek geweest, dus heb met niet helemaal aan het programma gehouden. Toch heb ik  wél snel rust ervaren in mijn lijf en intuïtief kunnen eten. Waar mijn hoofd normaal tussen zit. Het feit bewust te zijn van basische voeding en ook te merken dat ik veel te 'zuur' ben/eet was al een eyeopener!

Esther Luna vertelt en vertaalt heel helder en overzichtelijk! Precies genoeg nieuwe stof per keer om te integreren. In gewone taal. Wat ik enorm waardeer is dat ik niks MOET (laten), dat komt ook echt naar voren in haar taal en vorm. Fijne en veilige op- & afbouw.


Daarnaast legt ze niet alleen uit wat goed is in een detox, maar ze legt ook de verbinding tussen waarom en het luisteren naar je lijf. Hierdoor heb ik ook zelfliefde ervaren. Ik ben veel (10kg) aangekomen de laatste 2 jaar door stress, niet genoeg en niet gevarieerd genoeg eten en heb daarmee een naar beeld van mijn lijf opgebouwd. Wat best hardnekkig is, maar nu al een beetje liefdevoller is.


Het was ook zeer waardevol voor mij, dat ik me ondanks ziekte energieker kan voelen door wat ik tot me neem en hoe. Ook al val ik er niet van af. Dat was gelukkig het doel niet en had dit wel even nodig om wat meer in mijn lijf te zakken in dankbaarheid."

Niki

Schrijfster

€147,-

Ben je er klaar voor?

Begrijp de signalen van jouw lichaam beter en voel je binnen no time vitaler.

Een bewustzijnsreis naar meer samenwerken met je lichaam.

Tot rust komen en detoxen in je eigen tijd en tempo. 

Naast alle informatie en oefeningen over het helend vermogen van voeding ook ruimte voor verbinding en vragen stellen in de Sacred Garden, ofwel de community Ground Yourself.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Direct na het aanschaffen van het programma ontvang je inloggegevens. Na het activeren van jouw account kan je direct aan de slag!

Hoe lang ben ik per dag bezig?

Het hangt af van hoe uitgebreid je de tijd neemt. Probeer in ieder geval elke dag  30 minuten tijd voor jezelf te nemen.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt levenslang* toegang tot het programma, zodat je rustig op je eigen tempo het kan doorlopen en zo vaak kan terugkeren als je wilt. 


* Met levenslang wordt bedoeld zolang het programma bestaat. 

Kan ik alleen deelnemen als ik wil detoxen?

Nee, je kan ook deelnemen aan het programma als je meer over de holistische werking van je organen wilt leren. En jezelf wilt ondersteunen in jouw helingsproces door middel van praktische tools.

Kan ik deelnemen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, is het niet verstandig om flink te detoxen. Echter, je kan al wel leren over hoe je jezelf op een later moment kan voeden. Ook kan je wellicht al kleine aanpassingen maken in je voedingspatroon.

Ik gebruik medicijnen, kan ik dan ook deelnemen?

Bij ziekte en medicijngebruik raad ik je aan om contact op te nemen met je (huis)arts om te overleggen of een liefdevolle detox passend is voor jou.

Klaar voor de start?

Klaar voor de start?