Wandelcoaching

Leven vanuit wie jij bent en zoals jijzelf echt bent

4 jaar

ervaring

500+

mensen weer in verbinding met henzelf gebracht

♡ Ben je er klaar mee om een aangepaste versie van jezelf te leven?
♡ Wil je weer in contact komen met je ware essentie en daarnaar gaan leven?
♡ Ben je klaar me je klachten en wil je een vrij, gelukkig leven leiden?
♡ Wil je niet meer vanuit angst beslissingen maken, maar vanuit vertrouwen en je eigen wijsheid?


Tijdens de 1:1 sessies bekijken we jouw hulpvraag vanuit een holistisch perspectief: fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal/spiritueel. Daar waar de ingang voor jouw proces is, begeleidt Esther je meer in contact te komen met jouw kern, jouw essentie. Zodat jouw energie weer vrij stroomt en je lekker in je vel zit.

Wandelcoaching

Natuur als spiegel om te verbinden met jouw kern. Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Natuur is buiten en binnen ons. Zo is de natuur buiten ons zichtbaar in de bomen, het gras, de vogels, de verschillende seizoenen, de regen, de zon, de maan en de planten. De natuur is binnen in ons zichtbaar in ons fysieke lichaam, de organen, hormonen, bacteriën en de menstruatiecyclus. Verbinden met de natuur en haar cyclus creëert een natuurlijke spiegel om je eigen natuur te onderzoeken en daarmee te verbinden. Esther leert je als natuurcoach te luisteren naar de signalen van je lichaam, je lichaam op natuurlijke en holistische wijze ondersteunen en het zelfhelend vermogen activeren.


Natuurcoaching is de vorm van coaching die omschrijft hoe ik, Esther Verloop, mensen begeleid in het proces van bewustwording. Hierbij coach ik in de natuur door middel van wandelcoaching waarbij niet alleen ik jou als coach, maar ook de natuur jou begeleidt en ondersteunt. Aan de hand van persoonlijke coaching gaan we aan de slag met verschillende thema’s en het onderzoeken van jouw (veelal onbewuste) patronen. Deze patronen zijn door de jaren heen ontwikkeld. Lange tijd hebben deze patronen je gediend, maar je merkt steeds meer dat ze nu je in de weg zitten. Terwijl je in dit onderzoeksproces de verbinding met jezelf aangaat, brengt de natuur je ondertussen in contact met jouw kern en innerlijke wijsheid.


Wandelcoaching

Over de natuur en natuurcoaching heb ik al wat gedeeld hier, maar bewegen nog niet. Wanneer je letterlijk in beweging bent, is het makkelijker om te shiften naar een nieuwe manier van denken. Je lichaam en geest staan continue met elkaar in verbinding. Wanneer je jezelf fysiek in beweging brengt, zet je ook in je geest van alles in gang. Daarnaast helpt natuur je zenuwstelsel te ontspannen, waardoor je lichaam optimaler kan functioneren. Hierdoor kan je beter bij jezelf voelen hoe het met je gaat en wat jij nodig hebt in het huidige moment. Je kan op een dieper level bij jezelf inchecken. Om deze redenen combineer ik graag coaching met het wandelen in de natuur.

“Na een lange tijd van ongeveer 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt vroeg ik mijzelf af of ik dit nog wel leuk vond en nog langer in deze branche wilde blijven werken. Esther heeft mij goed laten inzien wat mijn talenten waren en mijn kernwaarden, hierbij gaf ze in de sessies die we hebben gehad een veilig en vertrouwd gevoel.


Tijdens het traject ben ik actief op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden qua werk en ook privé, mede daardoor is er ook een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen.

Ik zou iedereen dit traject aanraden als je in een dip zit op je werk of sowieso om een andere kijk op je werk te krijgen en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.”

Wilbert

Sous Chef

“Esther is een fijn persoon met een fijne energie. Zelf ben ik opzoek naar balans tussen werk, studie, sociale contacten en mezelf. Het gesprek met Esther bracht mij tot verschillende inzichten over dagelijkse patronen. Esther heeft mij verschillende natuurlijke processen uitgelegd, waarmee ik rekening kan houden bij het inplannen van mijn werk en dagelijkse bezigheden. Dit was super fijn, omdat dit heel laagdrempelig was en het dus eenvoudig stapje voor stapje te integreren is.


Wanneer je in je dagelijks leven vast zit in bepaalde patronen of gewoon behoefte hebt aan een objectieve blik in jouw manier van leven en denken, ben je bij Esther aan het juiste adres!”

Michelle

Leerkracht basisschool

“In het coachtraject met Esther hebben we gekeken naar wat ik nou echt wil. Op een nuchtere, erg prettige manier en met de nodige hoeveelheid spiegelen is het haar gelukt om mij meer te laten luisteren naar mijn eigen lichaamssignalen en behoeften. Door meer in mijn eigen kracht te staan, mag stapje voor stapje mijn pad aan mezelf ontvouwen.


Het was een ontzettend fijne ervaring en ik kan Esther van harte aanbevelen.”

Janine

Student

Leven vanuit je essentie

3 maanden

€ 777,-
 • Elke drie weken een sessie
 • Uitgebreid trajectplan aan het begin van ons traject
 • Natuurvoedingsadviezen. Wat iemand als advies krijgt is altijd afhankelijk van je hulpvraag. Iedereen krijgt op maat gemaakt advies.
 • Bloesemremedie. Je ontvangt los een factuur voor de bloesemremedie, want wat iemand krijgt is altijd afhankelijk van je hulpvraag. Iedereen krijgt op maat gemaakt advies. Een flesje bloesemremedie is €12,50 incl. btw.
 • Uitleg over holistische kijk op het lichaam en wat jouw aandachtspunten hierin zijn
 • Theorie en oefeningen vanuit de positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken en Human Design om oude patronen los te laten en door te kunnen bewegen
 • Je kan in 1x betalen of per maand €259,00. Dit gaat via automatische incasso.

Leven vanuit je essentie

6 maanden

€ 1299,-
 • Elke drie weken een sessie
 • Uitgebreid trajectplan aan het begin van ons traject
 • Natuurvoedingsadviezen. Wat iemand als advies krijgt is altijd afhankelijk van je hulpvraag. Iedereen krijgt op maat gemaakt advies.
 • Bloesemremedie. Je ontvangt los een factuur voor de bloesemremedie, want wat iemand krijgt is altijd afhankelijk van je hulpvraag. Iedereen krijgt op maat gemaakt advies. Een flesje bloesemremedie is €12,50 incl. btw.
 • Uitleg over holistische kijk op het lichaam en wat jouw aandachtspunten hierin zijn
 • Theorie en oefeningen vanuit de positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken en Human Design om oude patronen los te laten en door te kunnen bewegen
 • Je kan in 1x betalen of per maand €216,50. Dit gaat via automatische incasso.

Direct een gratis kennismakingsgesprek plannen?

“Esther helpt je d.m.v. haar coaching om te aarden en (weer) met jezelf in contact te komen. Ze geeft je concrete tips waarmee je direct aan de slag kan. Heb je moeite met de balans vinden in je leven, wil je meer energie en ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen in contact met jezelf te komen zodat je bewuster kan leven, dan beveel ik Esther van harte aan.”

Bianca

Virtual manager

Veel gestelde vragen

Welk pakket is geschikt voor mij?

Dat ligt een beetje aan je klachten en hulpvraag. In het kennismakingsgesprek kunnen we het hier over hebben. Daarnaast kan je altijd het pakket van 3 maanden aanschaffen en dit later nog verlengen.

Wanneer heb je plek?

Ik werk met een online agenda, waar je zelf jouw sessies kan inplannen. In mijn online agenda kan je zien wanneer het mogelijk is om een kennismakingsgesprek te plannen. Ik vind het fijn dat we na ons gesprek binnen 2 tot maximaal 3 weken kunnen starten. Is dit niet mogelijk, dan zal je op korte termijn ook geen kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Waar vinden de 1:1-sessies plaats?

De 1:1-sessies vinden plaats in de mooie warme ruimtes bij yogaschool UP to You in De Lier (Hoofdstraat 54a, 2678 CL De Lier). Je kan bij de Jumbo op de parkeerplaats gratis parkeren, wanneer je met de auto komt.

Ik woon niet in de buurt van Delft/De Lier, werk je ook online?

Ja, we kunnen elkaar ook online zien. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar face-to-face, omdat we dan veel dieper in de sessie kunnen duiken. Maar ik laat de keuze aan jou.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je betaalt voor het 3 maanden traject €259,00 per maand en voor het 6 maanden traject €216,50 per maand. Dit gaat via automatische incasso.

Wil je liever eerst kijken of ik wat voor je kan betekenen? Dan kan je altijd aansluiten bij mijn community. Dit is een voorbereiding op de 1:1 trajecten.

Ground Yourself

Droom je van het gevoel dat je helemaal in je element bent, lekker bezig bent met die dingen die jij leuk vindt en je compleet de tijd vergeet? Of nog groter… Je zit lekker in een flow, je hebt energie in overvloed, alles loopt zoals het moet lopen en je voelt je vrolijk en gelukkig?

Dromen… Ja… Leven… Nee…

Zelf ben ik altijd veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties, regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel en mezelf ondersteunen in mijn helingsproces. Zodat ik vanuit mijn essentie leeft.


Mijn missie is om jou ook opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als holistisch natuurcoach en eigenaar van Ground Yourself help ik, Esther, jou onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, je lichaam vitaal en gezond te maken, het zelfhelend vermogen van je lichaam aan te zetten en de balans (weer) in je dagelijks leven te krijgen. Met als doel dat je weet wat jouw pad is en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

“In de coaching heb ik Esther leren kennen als een warm, oprecht persoon die treffend kan doorvragen. Dankzij een aantal afspraken heb ik voor mezelf duidelijk gekregen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik zoek in een baan. Het geeft echt nieuwe inzichten om met een coach te praten, verschillende opdrachten uit te voeren en gewoon eens heel open na te denken over wat je wilt en waar je staat.”

Willemijn

Opleidster exameninstituut

“Het traject wat ik met Esther heb mogen doorlopen is het best te omschrijven als de katalysator van de beoogde beweging in mijn leven. Met een grote dosis humor, gevoel voor verbinding en altijd de juiste (scherpe) vraagstelling wist ze me continu tot nieuwe inzichten te brengen. Regelmatig positief confronterend, maar altijd met een gevoel van wederzijds respect, vertrouwen en veiligheid hebben we vorderingen kunnen maken welke ik voor de rest van mijn leven mee kan nemen. Een unieke ervaring voor mij, waar ik nog elke dag van mag genieten. Thanks Esther!”

Jeff

Trainer