Natuurlijk leven vanuit je essentie
Natuurgeneeskunde
Esther Luna Verloop
Natuurgeneeskunde
04/23/2024
3 min

Natuurlijk leven vanuit je essentie

04/23/2024
3 min

Natuurlijk leven vanuit je essentie gaat over het jezelf ontdoen van conditionering, beperkende overtuigingen en trauma. Het loslaten van alles wat je niet in je kern bent door het aanzetten van het zelfhelend vermogen van je lichaam. Zodat je jouw ware essentie kan leven.


"Kijk diep in je natuur en je begrijpt alles beter." 


Natuurlijk leven is een manier van leven wat ik in mijn jeugd bewust besloten heb te volgen. Het mezelf ontdoen van conditionering, beperkende overtuigingen en trauma. Het loslaten van alles wat ik niet in mijn kern ben door het aanzetten van het zelfhelend vermogen van m'n lichaam.

Er zijn vele routes naar het natuurlijk leven vanuit je essentie. Mijn route is die van Human Design gecombineerd met natuurgeneeskunde. Twee stromingen die mij heel veel hebben gebracht. Onder andere inzicht in en acceptatie van mezelf en anderen en een gezonder en vitaler lichaam (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel). 


Liever verder luisteren?

Wil je liever luisteren naar wat natuurlijk leven vanuit je essentie inhoudt? En mijn persoonlijke ervaring ermee? Beluister dan onderstaande podcast aflevering.

(Vaak deel ik nog iets extra's in de podcast-afleveringen. Dus mocht je nieuwsgierig zijn, beluister hem via Spotify of een van de andere podcast-kanalen😉)


Human Design

Human Design is een bewustwordingstool, die laat zien dat we allemaal uniek zijn. Er bestaan geen one-size-fits-all. Inzicht hebben in je persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en levensdoel helpen je door het leven te navigeren op een manier die bij jou past. Het is namelijk de bedoeling om jouw unieke energie te leven en daarmee jouw plek hier op aarde in te nemen.

Toen Human Design in mijn leven kwam, kreeg ik bevestiging en acceptatie dat ik fundamenteel anders functioneer dan een groot deel van de mensen. Dat ik mijn dagen echt anders mag invullen en aanvliegen, meer tijd mag nemen om keuzes te maken en trots mag zijn op de fouten die ik maak en deze als een cruciaal onderdeel mag zien van mijn leer- en ontwikkelproces. En dat mijn rol is om te gidsen in plaats van te doen, doen, doen. Ik besefte me meer en meer dat er geen one-size-fits-all bestaat. Maar dat we allemaal uniek zijn en onze eigen plek in dit leven in te nemen hebben.


Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde ondersteunt bij het loslaten van conditionering, beperkende overtuiging en trauma. Kruiden, planten, bomen, voeding en energetisch werk activeren het zelfhelend vermogen van je holistisch lichaam, helpen blokkades op te heffen en de balans in jou te herstellen. Allemaal met als doel dat je energie weer vrij kan stromen en jouw ware essentie de ruimte krijgt.

Natuurgeneeskunde heeft mij ondersteunt in het doorvoelen van emoties, het ontkrachten van beperkende overtuigingen, het loslaten van trauma en het opschonen en helen van mijn lichaam (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel). De kracht van het zelfhelend vermogen van ons lichaam en de natuur is zo magisch! Ik ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik daarmee in verbinding ben en mag werken. Mijn beleving van het leven is er zoveel lichter en leuker door geworden!


Natuurlijk leven vanuit je essentie

Dit is waar vanuit ik leef. Elke dag weer. Om via de natuurlijke weg van kruiden, planten en bomen, voeding, organenleer en energiewerk gecombineerd met Human Design vanuit mijn essentie te leven en jou te begeleiden op jouw pad om natuurlijk te leven vanuit jouw essentie. Ik laat je kennismaken met jouw Human Design bodygraph, stel liefdevol treffende, doortastende vragen en zet mijn ervaring en kennis over natuurgeneeskunde in bij het loslaten van jouw conditionering, beperkende overtuigingen en trauma's. 

Aan de slag?

1) Via een Human Design reading duiken we samen in jouw energetische blauwdruk. We bekijken wat jouw unieke kwaliteiten, valkuilen en levensdoel zijn. Hoe jouw energie het meest en makkelijkst voor jou stroomt in dit leven.

2) In de Sacred Garden deel ik over natuurgeneeskunde en help ik je er praktisch mee aan de slag te gaan in jouw dagelijks leven. Het is een online tuin waar je je (weer) verbindt met de oerwijsheid van de natuur en leert om jezelf hiermee te ondersteunen.

3) Voel je de behoefte dat ik een stukje met je meeloop op jouw pad? Vanuit een holistische insteek kijk ik graag met je naar jouw ontwikkelingsvraag om meer vanuit je essentie te leven.


Liefs,

Esther Luna


♡♡♡

Categorieën